Δημήτρης Βλάχος: «Γνώρισα κοπέλες που θα μπορούσα να κάνω μαζί τους οικογένεια»

«Στην Αμερική συναναστραφήκαμε με κοπέλες και σε σοβαρό επίπεδο», αποκαλύπτει ο Δημήτρης Βλάχος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του για το αν έχει περάσει από το μυαλό του το ενδεχόμενο ενός γάμου!

«Έχω κάνει σοβαρές σχέσεις, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να παντρευτώ. Ξέρω ότι θα γίνει κάποια στιγμή, αλλά δεν πιέζομαι», εξομολογείται στο Down Town Κύπρου και συνεχίζει: «Φυσικά και γνώρισα κοπέλες που θα μπορούσα

να κάνω μαζί τους οικογένεια, αλλά για να μην το έκανα τελικά, προφανώς δεν ήμουν σε αυτή τη φάση. Θέλω να είμαι περισσότερο κατασταλαγμένος για μια τέτοια απόφαση και, από τη στιγμή που είμαι ακόμη σε ένα ασταθές επίπεδο στη δουλειά μου, γιατί να το κάνω; Για να σκέφτομαι κάθε μήνα πώς θα πληρώσω το σχολείο του παιδιού; Πρώτα θέλω να σταθεροποιηθώ και μετά ναι, θα προχωρήσω σε αυτά τα βήματα. Όμως, σήμερα, άσχετα από τα επαγγελματικά, νιώθω ώριμος και έτοιμος να κάνω οικογένεια και να γίνω πατέρας. Θα ήθελα πολύ να το κάνω! Αλλά θέλω να πατήσω καλύτερα στα πόδια μου σε ό,τι αφορά τη δουλειά», καταλήγει ο ηθοποιός και παρουσιαστής!

Keywords
Τυχαία Θέματα