Μπεκατώρου: «Του έκανα πρόταση γάμου γιατί περίμενα 7 χρόνια. Φοβόμουν μην τον χάσω»

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόταση γάμου που έκανε στον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο!


Η παρουσιάστρια είπε στη Φαίη: «Του έκανα πρόταση γάμου γιατί περίμενα 7 χρόνια. Φοβόμουν μην τον χάσω» και τόνισε: «Ήμασταν στο αυτοκίνητο και του είπα «Αντώνη μου, αποφάσισα -μόνη μου τώρα- ο γάμος μας να γίνει Χριστούγεννα για να έχουμε στολισμό στο τραπέζι Χριστουγεννιάτικά δέντρα». Αυτό ήταν το επιχείρημά

μου. Μέχρι τότε δεν είχαμε κάνει καμία κουβέντα για γάμο και δεν συζούσαμε». Και συνέχισε η Μαρία: «Αφού οδηγούσε και μετά από πολλή σκέψη μου είπε «Δεν νομίζω ότι είναι καλή εποχή τα Χριστούγεννα» και εκεί μου είπε «το καλοκαίρι θα παντρευτούμε». Εκεί κόντεψα να λιποθυμήσω. Μετά ξέραμε πότε θα παντρευτούμε, τον πήγα στην εκκλησία, βρήκαμε μια ωραία ημερομηνία και τελικά παντρευτήκαμε. Το φοβερό ήταν ότι διάλεξε εκείνος τις βέρες, που δεν είναι κάτι κλασικό... Και ακούω τη φοβερή ατάκα σε ένα φίλο του στο τραπέζι του γάμου «Φίλε, είδες βέρα ε; Δεν φαίνεται! Σαν δαχτυλίδι δεν φαίνεται;» και καταλαβαίνεις τι έγινε» και η Φαίη γέλεασε... Η παρουσιάστρια κατέληξε λέγοντας: «Είμαστε, όμως, 6 χρόνια παντρεμένοι και δεν την έχει βγάλει τη βέρα από το χέρι του».

Keywords
Τυχαία Θέματα