ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εύα Λάσκαρη-Dj Rico: Παντρεύονται τώρα στη Μύκονο

Aπό στιγμή σε στιγμή θα τελεστεί ο γάμος της Εύας Λάσκαρη με τον αγαπημένο της Ντίνο Τσιώρη, στη Μητρόπολη Μυκόνου στη Μικρή Βενετία.

Το gossip-tv.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες και σας τις παρουσιάζει. Η Εύα Λάσκαρη αναμένεται να φτάσει στην εκκλησία λαμπερή, μέσα στο αρχαιοελληνικό νυφικό της. Τα πέδιλα που επέλεξε να φορέσει είναι χωρίς τακούνι, ενώ το νυφικό κοσμεί ένα χρυσό ζωνάρι. Ο γαμπρός επέλεξε μαύρο κουστούμι με λεπτομέρεια στο παντελόνι μερικές νότες και όπως βλέπετε, περιμένει με ανυπομονησία την αγαπημένη του!

Τη νύφη στην εκκλησία θα συνοδεύσουν οι γονείς της, οι οποίοι έφτασαν χθες στη Μύκονο. Στο γάμο θα παρευρίσκεται επίσης η μητέρα του γαμπρού, η οποία ήρθε από την Αστόρια, όπου και μεγάλωσε ο Ντίνος Τσιώρης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η νύφη ήταν συγκινημένη καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας, ενώ δεν ήταν λίγες οι στιγμές που δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μετά το γάμο, θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστό bar-restaurant που βρίσκεται πάνω από το παλιό λιμάνι του νησιού. Ο μπουφές θα είναι πλούσιος τόσο σε θαλασσινά όσο και σε κρέατα. Τη μουσική θα επιμεληθούν πολλοί dj από όλο τον κόσμο, φίλοι του Ντίνου Τσιώρη, ενώ η μουσική θα είναι κυρίως ξένη. Το ζευγάρι θα χορέψει ένα ποτ πουρί από αγαπημένα τους τραγούδια ενώ το κέφι αναμένεται να φτάσει στα ύψη!

Την τελευταία τους βραδιά ως ελεύθεροι το ζευγάρι επέλεξε να την περάσει ήρεμα, η Εύα Λάσκαρη με φίλους και την κουμπάρα της, Μαρία Ιορδανοπούλου, σε γνωστό εστιατόριο και ο Ντίνος Τσιώρης στο πάρτι του Dj Morales.

Keywords
Τυχαία Θέματα