Αντώνης Λουδάρος: «Πάντα έχω ανασφάλεια μην ανακαλύψουν οι θεατές ότι όλο αυτό που παρουσιάζω είναι μια μπαρούφα»

Για το πώς νιώθει μετά από 23 χρόνια πορείας στο θέατρο και στην τηλεόραση μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αντώνης Λουδάρος.

«Στα 23 μου χρόνια στον χώρο είναι ζήτημα αν είπα 4 φορές στον εαυτό μου 'μπράβο Αντώνη'. Πριν από κάθε καινούργιο έργο σκέφτομαι: 'Ωχ, τώρα ήρθε η καταστροφή μου'. Πάντα έχω ανασφάλεια μην ανακαλύψουν οι θεατές ότι όλο αυτό που παρουσιάζω είναι μια μπαρούφα... Γιατί μέσα μου νιώθω ότι δεν κάνω και μια πάρα πολύ σκληρή και δύσκολη δουλειά», λέει στη Real

ενώ εξομολογείται πως πλέον μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το μέσα του σχετικά με όσα αποκαλύπτει για την προσωπική του ζωή. «Τώρα ξέρω πιο πολλά και ξέρω πώς να διαχειριστώ το μέσα μου. Το θέμα της υιοθεσίας μου ας πούμε, βγήκε τυχαία σε μια συνέντευξη. Δεν το έκρυβα απλά δεν έβρισκα κανέναν λόγο να το κουβεντιάσω. Και δεν ήταν και καμία με3λοδραματική ιστορία, πέθανε η μάνα μου και με μεγάλωσε η αδερφή της. Και είναι τιμή μου. Αλλά επίσης θεωρώ ότι λέγοντας το ανακουφίζεις και άλλους ανθρώπους που έχουν αντίστοιχα θέματα. Νιώθουν λιγότερο μόνοι. Γιατί είμαστε σε μεγάλη μοναξιά όλοι μας», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα