Ο Hugh Laurie αντεπιτίθεται

13:25 14/6/2012 - Πηγή: Mixtape

Πραγματικά δε μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο και πιο σαρκαστικό τίτλο όταν έμαθα τα νέα του Hugh Laurie που παράτησε τον House για να παίξει στην ταινία RoboCop. Βέβαια με κινηματογραφικό παρεάκι που συμπεριλαμβάνει Joel Kinnaman, Gary Oldman, Samuel L. Jackson

και Abbie Cornish δεν τη λες και παράλογη την επιλογή του Βρετανού ηθοποιού για τη συνέχεια της καριέρας του. Ο Hugh Laurie θα υποδυθεί τον CEO της Omni Corp., (τον κακό δηλαδή) που φτιάχνει τον RoboCop προς ίδιον όφελος. Και, όσο παράξενο και αν ακούγεται, η συμμετοχή του σε αυτή την παραγωγή είναι η πρώτη του εμφάνιση σε τόσο μεγάλη (από πλευράς παραγωγής, budget, κτλ) ταινία.

Η αλήθεια είναι πως μετά από οκτώ χρόνια στην τηλεόραση στο ρόλο του Greg House όλοι περιμέναμε ο Hugh να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική και να ασχοληθεί με την έτερη μεγάλη του αγάπη, τη jazz μουσική, σε κάποιο μπαρ της Νέας Ορλεάνης ή κάτι τέτοιο.  Αλλά όχι. Ο Hugh δεν έκατσε ήσυχος. Πριν κάνει το ντεμπούτο του στα blockbusters πρόλαβε να πρωταγωνιστήσει στην indie παραγωγή The Oranges, σε σκηνοθεσία Julian Farino, μαζί με τους Catherine Keener, Oliver Platt, Allison Janney, Alia Shawkat, Adam Brody και Leighton Meester η οποία ακόμα δεν έχει προβληθεί στους κινηματογράφους.

Πάντως ο RoboCop σε σκηνοθεσία Jose Padilha ξεκινά γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι και είναι ήδη προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Αύγουστο του 2013. Οπότε δεν τον χάνουμε τον Hugh. Απλώς κάνουμε υπομονή βλέποντας σε επανάληψη House,  A Bit of Fry and Laurie κτλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα