Kickstart την συνεργασία των Electric Litany με τον Alan Parsons

01:53 27/8/2012 - Πηγή: Mixtape

Οι Electric Litany παραδίδουν εαυτούς στα έμπειρα θρυλικά χέρια του περίφημου παραγωγού Alan Parsons για την ηχογράφηση του νέου τους album και μας προσκαλούν να τους βοηθήσουμε να υλοποιήσουν το project!

Στις αρχές της χρονιάς, οι Electric Litany μας παρουσίασαν το 7″ single “Enemy” με b-side το “Βetrayal Of the Lamenting Circles” το οποίο κυκλοφόρησαν στην Inner Ear ως πρόγευση για το πολυαναμενόμενο νέο, δεύτερο album τους. Και ενώ όλο αυτό το διάστημα,

το συγκρότημα προετοίμαζε το νέο υλικό, παράλληλα είχε ξεκινήσει και η αναζήτηση του κατάλληλου ανθρώπου που θα μπορούσε να τελειοποιήσει ως παραγωγός το αποτέλεσμα.

Και το όνομα αυτού…  Alan Parsons, o θρυλικός δηλαδή παραγωγός του “Dark Side of the Moon” των Pink Floyd, του “Abbey Road” των Beatles και αρκετών άλλων κυκλοφοριών καθώς φυσικά και των albums που κυκλοφόρησε ο ίδιος με το συγκρότημά του, τους  Alan Parsons Project. Το συγκρότημα προσέγγισε τον παραγωγό, και επίσημα πια ο Alan Parsons θα αναλάβει τo νέο τους album, για την παραγωγή του οποίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Οκτώβρη στην California, οι Electric Litany ξεκίνησαν μία καμπάνια χρηματοδότησης στο Kickstarter.com.

Όπως συμβαίνει συνήθως σε όλες τις αντίστοιχες πετυχημένες απόπειρες crowd funding μέσω Kickstarter, οι Electric Litany προσκαλούν τους φίλους τους να προσφέρουν από πολύ μικρά ποσά έως αρκετά μεγάλα για όσους έχουν την δυνατότητα, παίρνοντας ως αντάλλαγμα μικρά δώρα και προσωποποιημένες παροχές

Η καμπάνια των Electric Litany έκανε την επίσημη έναρξη της μόλις πριν λίγες μέρες, στις 16 Αυγούστου και μπορείτε να την βρείτε εδώ – μαζί με πολλές λεπτομέρειες και πληροφορίες για το πως μπορεί κάποιος να συμμετέχει στην προσπάθεια του συγκροτήματος.

H καμπάνια θα τρέξει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν μέχρι τότε 60.000 δολάρια. Μέχρι την στιγμή που γράφαμε αυτές τις γραμμές το project επιλέχτηκε ήδη ως top pick από τους ανθρώπους του kickstarter, ενώ έχει συγκεντρώσει σχεδόν 4.000 δολάρια. Αφού ολοκληρωθεί η καμπάνια και συγκεντρωθεί το ποσό – κάτι που φυσικά  ευχόμαστε - οι ηχογραφήσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου και ο δίσκος θα είναι έτοιμος μέχρι το τέλος του 2012.  Στην Ελλάδα  θα κυκλοφορήσει και πάλι η InnerEar.

Όπως λένε και οι ίδιοι:

“Οι Electric Litany κατανοούν την οικονομική δυσκολία των καιρών και την προτεραιότητα των προσωπικών αναγκών και θέλουν να κάνουν κατανοητό πως, ανεξαρτήτου οικονομικής βοήθειας και επιτυχίας της καμπάνιας, το μουσικό αποτέλεσμα θα είναι πάντα ανάλογο της φιλοσοφίας και της αισθητικής της μπάντας.

Το συγκρότημα ευχαριστεί εκ των προτέρων όλους τους ανθρώπους που το έχουν στηρίξει ως τώρα, και όλους όσους επιλέξουν να συνεισφέρουν στο να υλοποιηθεί αυτό το εγχείρημα που ξεκίνησε κάπως ονειρικα και ελπίζουμε ότι θα καταλήξει σε ένα album που θα αποκτήσει ιδιαίτερη θέση στις καρδιές των ακροατών του.”

Kickstarter page: Electric Litany to collaborate with Alan Parsons

Keywords
Τυχαία Θέματα