Download This: Larry Gus – 24 Beats (July ’11)

15:24 4/1/2012 - Πηγή: Mixtape

Εδώ στο Mixtape.gr πάντα χαιρόμαστε όταν εγχώριες μπάντες και καλλιτέχνες που το αξίζουν βγαίνουν προς τα “έξω”. Από τους Last Drive παλαιότερα και τους Rotting Christ μέχρι πρόσφατα τους Acid Baby Jesus και τους Keep Shelly In Athens και άλλους πολλούς που σαφώς ξεχνάω τώρα.

Πόσο μάλλον για τον Larry Gus (aka Παναγιώτης Μελίδης) που τα έχουμε ξαναπεί πολλαπλώς από εδώ. Το πολυαναμενόμενο δεύτερο του άλμπουμ 24 Beats (July ’11) έγινε -επιτέλους- διαθέσιμο για δωρεάν download μέσω της αμερικάνης ανεξάρτητης Waaga Records (βλ. επίσης FUR, Teen Daze, κλπ) ως δώρο για την νέα χρονιά.

Το 24 Beats (July ’11) περιλαμβάνει 24 κομμάτια (σε ενα εκ των οποίων συμμετέχει και ο Αγγελος Κυρίου) και ηχογραφήθηκε στο Μιλάνο τον Ιούλιο που μας πέρασε.  Τα καλά λόγια στα blogs/sites των ΗΠΑ πάντως άρχισαν να εμφανίζονται. Ήδη το XLR8R από το San Francisco έγραψε για το ‘The Written Word’ που περιλαμβάνεται στο 24 Beats (July ’11):

“[The Written Word] is a short and pretty piece of instrumental hip-hop punctuated by some oddly sweet pitched vocal snippets.”

Για να το αποκτήσετε το 24 Beats (July ’11), περάσετε από την facebook page της Waaga, κανετε “like” και το κατεβάζετε. Ακούστε παρακάτω και το εναρκτήριο ‘Giardini Pubblici’:

Larry Gus – Giardini Pubblici

Keywords