To τελικό line-up του Ejekt Festival 2013

15:59 31/5/2013 - Πηγή: Mixtape

Ολοκληρώθηκε το line up του ένατου κατά σειρά Ejekt Festival.

Μετά τις αρχικές ανακοινώσεις για τις εμφανίσεις των Pet Shop Boys ως headliners και του James Blake, ως το hot όνομα του φεστιβάλ, το παζλ του φετινού Ejekt Festival

ολοκληρώνεται με τις προσθήκες των Happy Mondays, των Palma Violets και του Faith SFX, αλλά και τρία ελληνικά συγκροτήματα.

Για τους Happy Mondays, δε χρειάζεται να πούμε και πολλά καθώς το συγκρότημα του Shaun Ryder είναι πασίγνωστο και ιδαιτέρως αγαπητό στο ελληνικό κοινό, ιδίως στη γενιά των 30+ που έζησαν την παρέα από το Manchester στις μεγάλες δόξες τους, όταν τα dancefloors έπαιρναν φωτιά με το “Step On” και το “Kinky Afro“.

Πέρυσι, μετά από ένα διάλειμα δύο ετών, οι Happy Mondays ξεκίνησαν να περιοδεύουν και πάλι, με το original line up τους, όπως δηλαδή θα τους απολαύσουμε και στο Ejekt.

Οι Palma Violets αποτελούν αυτή τη στιγμή στη Μεγάλη Βρετανία ένα από τα next big things και είναι σίγουρο πως τα catchy κιθαριστικά τους τραγούδια θα βρουν αρκετούς φίλους στη χώρα μας, ενώ ο Faith SFX, είναι ένας από τους κορυφαίους και πιο ιδαιίτερους beatboxers στον κόσμο.

Το line up συμπληρώνουν τρία σχήματα από τη χώρα μας, οι Bittersweet, Jamming Funkers και Viper Vikings που προέκυψαν από το διαγωνισμό του Red Bull Bedroom Jam.

Το φετινό Ejekt Festival θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλιόυ και πάλι στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο -ο καλύτερος συναυλιακός χώρος στην Αθήνα, αν θέλετε τη γνώμη μας-.

Εισιτήρια:

Προπώληση: 30 Ευρώ και 35 Ευρώ από το www.ticketarena.gr, το www.viva.gr, το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και τα Public.Ταμείο: 40 Ευρώ την ημέρα της συναυλίαςΟι πόρτες ανοίγουν στις 17.00Info:www.ejekt.grwww.detoxevents.gr

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα