Tokio Hotel: Αποκλειστική συνέντευξη του Bill Kaulitz

11:02 9/3/2022 - Πηγή: MAD

Πότε κυκλοφορούν το νέο τους album;

Τo www.mad.gr φιλοξενεί μία αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησαν οι Tokio Hotel με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους single, «Bad Love». Μιλήσαμε με τον Bill Kaulitz, τη φωνή των Tokio Hotel για πολλά,

ακόμα και για την πανδημία και για την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ.

Tokio Hotel σας καλωσορίζουμε στο mad.gr. Πώς σας βρίσκουμε;

Πολύ απασχολημένοι αυτή την περίοδο. Ετοιμάζουμε πολλά συγκλονοστικά πράγματα και όλα συμβαίνουν ταυτόχρονα, είναι τρέλα! Αισθανόμαστε, όμως, ότι το 2022 θα είναι η χρονιά μας! Είναι υπέροχη για εμάς μέχρι στιγμής.

Βρισκόμαστε δύο χρόνια μετά την πανδημία της Covid-19 και της ακύρωσης της περιοδείας σας στη Λατινική Αμερική το 2020 και της Ευρωπαϊκής περιοδείας σας το 2021. Πώς τη βιώσατε εσείς αυτή τη δύσκολη περίοδο μέχρι τώρα;

Για να είμαστε ειλικρινής ό,τι έγινε μετά από τις ακυρώσεις, ήταν μία φανταστική περίοδος για μας. Συνεργαστήκαμε με καταπληκτικούς ανθρώπους και συνθέσαμε μερικά από τα καλύτερά μας τραγούδια. Επειδή δεν μπορέσαμε να περιοδεύσαμε, στρωθήκαμε σε παραγωγική δουλειά και γράψαμε νέα μουσική, εκτός όλων των άλλων projects που είχε ο καθένας μας ξεχωριστά. Δεν παραπονιόμαστε, αλλά φυσικά ανυπομονούμε να γυρίσουμε στη σκηνή. Μας έλειψαν πολύ τα live!

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέο single. Πείτε μας μερικά λόγια για το «Bad Love». Για τι λέει το τραγούδι αυτό;

Είχα μία αρχική ιδεά, επειδή υπήρχε μία θαυμάστρια που νομίζει ότι είναι σε κάποιου είδους σχέση μαζί μου τα τελευταία 15 χρόνια. Σχεδόν ούτε που ήξερα την ύπαρξή της, αλλά όλη της η ζωή επικεντρώθηκε γύρω από την ιδέα που είχε σχηματίσει στο μυαλό της ότι εκείνη και εγώ είμαστε μαζί. Έτσι έγραψα τους στίχους για την εμμονική αγάπη και και πώς δεν μπορείς να βρεις τρόπο να ξεφύγεις απ’ αυτήν. Ξέρω το συναίσθημα πολύ καλά, να μπλεχτείς σε μία κακή και επώδυνη αγάπη, έτσι ήθελα να γράψω ένα τραγούδι για όλους όσους έχουν νιώσει μία αδοκίμαστη και ανεκλπήρωτη, κάποιου είδους αγάπης, που τελικά είναι επώδυνη. Είναι επίσης για όλους όσους έχουν νιώσει «πόνο στην καρδιά» όταν η αγάπη αποκτά κακή τροπή, και ένα τραγούδι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να νιώσεις καλύτερα και όχι μόνος.

Μετά το «White Lies» and «Behind Blue Eyes» αυτή είναι η τρίτη φορά που συνεργάζεστε με τους VIZE. Εξελίσσεται σε σταθερή συνεργασία;

Δε νομίζω. Συνεργαστήκαμε όμως τόσο καλά στα τρία τραγούδια που η παραγωγή κράτησε μόλις τρεις μέρες και είχαμε τόσο καλή επικοινωνία και όλα κύλησαν υπέροχα. Σίγουρα δεν είναι η τελευταία φορά που δουλεύουμε μαζί. Πέρα από συνεργάτες, είμαστε πολύ καλοί φίλοι.

Διαβάσαμε ότι στο κομμάτι υπάρχει ένα sample από παλιό σας κομμάτι. Ποιο είναι αυτό;

Το είπαμε από την αρχή και οι θαυμαστές μας αμέσως το κατάλαβαν. Είναι sample από το «Girl Got A Gun» από το 2015.

Πλάνα για νέο άμπουμ;

Για να είμαι ειλικρινής, το άλμπουμ είναι έτοιμο! Κάθεται στα συρτάρια μας και περιμένει να κυκλοφορήσει. Όλοι όμως που γνωρίζουν τη μπάντα, ξέρουν ότι είμαστε λίγο δραματικοί και θέλουμε το χρόνο μας. Κάθε τραγούδι πρέπει να έχει την προσοχή που του αξίζει, έτσι αποφασίασαμε να «φρενάρουμε» λίγο την κυκλοφορία του άλμπουμ για λίγο και να κυκλοφορήσουμε μερικά singles πριν.

Πολλές μοναδικές στιγμές στην καριέρα σας από το 2007 και την πρώτη σας διεθνή κυκλοφορία. Για εσάς ποια ήταν η κορυφαία στιγμή που σας χαρακτηρίζει;

Όπως το είπες. Είναι δύσκολο να διαλέξω μία. Έχουμε τόσες όμορφες αναμνήσεις και στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Αλλά τα MTV EMA’s το 2007 στο Μόναχο, όταν έγινε τεχνητή βροχή στη σκηνή σίγουρα ήταν κάτι που έχουμε ψηλά. Μετά από αυτή την εμφάνιση η καριέρα μας εκτινάχθηκε.

Μπορείτε να διαλέξετε ένα τραγούδι που είναι τόσο ιδιαίτερο για σας και το βιντεοκλίπ σημαίνει κάτι ξεχωριστό;

Όλα τα τραγούδια μας είναι πολύ προσωπικά και σημαίνουν πολλά για εμάς, οπότε είναι δύσκολο να διαλέξουμε ένα, αλλά ως καλλιτέχνες πάντα αγαπάμε την τελευταία μας δουλειά, έτσι για μένα μάλλον θα έλεγα το επόμενό μας single, το «HIM» που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Γυρίσαμε το βιντεοκλίπ με τον Baris Aladag, που είναι ένας από τους αγαπημένους μας σκηνοθέτες. Θέλαμε να κάνουμε ένα παραδοσιακό βιντεοκλίπ μπάντας που ερμηνεύει, που έχει τα αυθεντικά Tokio vibes, και ξέραμε ότι ο Baris μπορούσε να το αποτυπώσει αυτό. Έχει σκηνοθετήσει αρκετά από τα βιντεοκλίπ μας όπως το «Boy Don’t Cry», «When It Rains It Pours», «White Lies» κ.α.

Είστε πολύ ενεργοί στα social και έχετε πραγματοποιήσει δύο φορές διαγωνισμούς που καλούσατε τους θαυμαστές σας να κάνουν cover των τραγουδιών σας. Ακούσατε κάποια στιγμή κάτι τόσο ιδιαίτερο ή μία ξεχωριστή φωνή που ίσως θα θέλατε να κάνετε ένα ντουέτο στο μέλλον;

Φυσικά, είμαστε πρόθυμοι για κάτι τέτοιο. Μας αρέσει να συνεργαζόμαστε με άλλους καλλιτέχνες και με ταλαντούχους ανθρώπους.

Επερχόμενη περιοδεία «Beyond The World». Ας ευχηθούμε ότι οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές και να σας ακούσουμε live. Είστε έτοιμοι για την περιοδεία;

OMG! Είμαστε τόσο μα τόσο έτοιμοι να βγούμε στο δρόμο και πάλι! Η σκηνική παρουσία και τα κοστούμια θα είναι μοναδικά. Τα δουλέψαμε όλα για αρκετό χρονικό διάστημα και δώσαμε όλη την ενέργειά μας σ’ αυτό. Θέλουμε πάντα να δημιουργούμε κάτι μοναδικό και μαγικό, ιδιαίτερα που δεν μπορέσαμε να ερμηνεύσουμε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ανυπομονούμε να βρεθούμε πάλι στη σκηνή και με τους θαυμαστές μας.

Είναι η Ελλάδα στα πλάνα αυτής της περιοδείας;

Δυστυχώς όχι, αλλά θέλουμε πολύ να ερμηνεύσουμε και πάλι στην Ελλάδα. Έχει περάσει πολύς καιρός και μας έχετε λείψει παιδιά!

Πίσω στο Νοέμβριο του 2010 το τραγούδι «Hurricanes and Suns» έκανε την πρεμιέρα του στο Mad Radio 106,2. Ήμασταν πολύ τυχεροί μ’ αυτό. Υπάρχει κάποια αποκλειστικότητα που μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας;

Χαχαχα… λοιπόν… Μπορούμε να σας πούμε ότι μέσα στη χρονιά θα βγει το νέο μας άλμπουμ. Φαίνεται ότι θα γίνει αυτό τον Οκτώβριο, αλλά σσσσσσσσς!!!

Το μήνυμά σας στους Έλληνες θαυμαστές σας που λατρεύουν τα τραγούδια σας;

Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε δεμένοι μαζί μας παρόλο που δεν έχουμε έρθει στην Ελλάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκτιμάμε πολύ την αγάπη και την υποστήριξη που μας δείχνετε και ανυπομονούμε να σας δούμε και πάλι. Μας λείψατε!

Ευχαριστούμε Tokio Hotel!

The post Tokio Hotel: Αποκλειστική συνέντευξη του Bill Kaulitz appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tokio Hotel, Αποκλειστική, Bill Kaulitz,Tokio Hotel, apokleistiki, Bill Kaulitz