Ποιοι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα βρεθούν στη σκηνή των Mad VMA2022 από τη ΔΕΗ;

13:42 17/6/2022 - Πηγή: MAD

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ, έρχονται

για 19η χρονιά!

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, αγαπημένοι καλλιτέχνες θα ενωθούν, με την ενέργεια της μουσικής, στη σκηνή των φετινών Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ και θα απογειώσουν το κοινό!

Το line up του κορυφαίου μουσικού θεσμού επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ξεχωριστές καλλιτεχνικές συνεργασίες, που θα μεταφέρουν στο κοινό την ξεχωριστή ενέργεια και το vibe αισιοδοξίας και διασκέδασης των Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ είναι οι:

Ήβη Αδάμου, Γιώργος Αλκαίος, Αναστασία, Κωνσταντίνος Αργυρός, Άσπα, Καίτη Γαρμπή, Πέτρος Ιακωβίδης, Γιώργος Κακοσαίος, Γιώργος Μαζωνάκης, ΜΕΛΙSSΕS, Έλενα Παπαρίζου, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Αναστάσιος Ράμμος, Γιώργος Σαμπάνης, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέιρα, Θοδωρής Φέρρης, Antique, Display, FLY LO, FY, GoodJobNicky, Jitano, Joanne, Josephine, KG & Greg, Kings, Light, Marseaux, Κonnie Μεταξά, Mc Daddy, Snik, Stefania, Tamta, Thug Slime, Trannos, Vegas, Vlospa.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ, αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνονται με την ενέργεια της μουσικής και συμμετέχουν όλοι μαζί σε ένα ξεχωριστό official movie που κυκλοφόρησε κι εντυπωσιάζει!

Απολαύστε το official movie των Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ!

Τα Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν για τρίτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show!

Βραβεύσεις με απονεμητές-έκπληξη, αγαπημένοι καλλιτέχνες με εντυπωσιακά live acts και μοναδικές μουσικές συνεργασίες επί σκηνής θα παρουσιαστούν στο εκρηκτικό show των Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do!

Το μοναδικό θεσμό μουσικών βραβείων της χώρας παρουσιάζει, ο Θέμης Γεωργαντάς! Μαζί του, η Κonnie Μεταξά! Τη βραδιά ανοίγει ο DJ Αντώνης Δημητριάδης.

H ΔΕΗ συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγάλο μουσικό θεσμό.

Με τη ΔΕΗ, ΖΟΥΜΕ έναν νέο κόσμο με συμβουλές, προϊόντα και λύσεις. Μέσα από την πλατφόρμα ΔΕΗ myEnergy μαθαίνουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για τη βιωσιμότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη διαχείριση της κατανάλωσης στο σπίτι.

Ζήσε κι εσύ από κοντά τον παλμό και την ενέργεια των Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ!

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ από τη viva.gr ξεκίνησε!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

https://www.viva.gr/tickets/music/madvma2022/

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία updates για τα Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ καθημερινά στο MAD TV, στο 106.2 MAD RADIO, στο www.mad.gr.

Σχετικά με τη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με δραστηριότητες στην παραγωγή, διανομή και πώληση ηλεκτρικής ενέργειας στους καταναλωτές.

Διαθέτει παραγωγικό δυναμικό 10,3GW, με θερμικούς και υδροηλεκτρικούς σταθμούς καθώς και εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Έχει στην κυριότητά της τοίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας με Ρυθμιζόμενη Περιουσιακή Βάση περίπου €3 δισ. Είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας περίπου 5,8 εκατ. πελάτες σε όλη τη χώρα.

Η ΔΕΗ είναι εισηγμένη και οι μετοχές της διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

#DEI_enametomellon

www.dei.gr

The post Ποιοι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα βρεθούν στη σκηνή των Mad VMA2022 από τη ΔΕΗ; appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα