Δείτε τα ζώδια της Τρίτης 12 Ιανουαρίου

10:18 12/1/2016 - Πηγή: MAD

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή ενδιαφερόντων και τα καλά νέα είναι ότι σήμερα μπορεί να συναντήσεις αρκετά άτομα πρόθυμα να σε βοηθήσουν και να συνεργαστούν μαζί σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει, ενώ θετικές είναι και οι προδιαγραφές για ένα ταξίδι ή για την επαφή σου με άτομα του εξωτερικού.

Ερωτικά
Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία για να ζήσεις μια «εξωτική» εμπειρία, με ένα πρόσωπο από αυτά που δεν

συναντάς κάθε μέρα, αν όμως θελήσεις να «δέσεις» την σχέση σου, ίσως διαπιστώσεις ότι απλά δεν γίνεται!
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος στην δουλειά σου, δίνοντας σου παράλληλα την δυνατότητα να επωφεληθείς και οικονομικά. Ίσως μάλιστα πετύχεις πολλά περισσότερα αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και υπομονή απέναντι σε διαφορετικές προτάσεις ή γνώμες άλλων, αφού ο Άρης «πετάει τη σκούφια του» για… παρεξηγήσεις!

Ερωτικά
Η γοητεία σου είναι δεδομένη, μπορεί όμως να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο θα «βασανιστείς», είτε είναι δύσκολο να συνεννοηθείς, είτε έχει μια όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία σε θέματα σχέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αποκτώντας και κάποιες «επαφές» που μπορεί να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες για τις επιδιώξεις σου. Ίσως μάλιστα να σε βοηθήσει σε αυτό και το ότι δεν είσαι προκατειλημμένος/η με πρόσωπα και καταστάσεις. Επιπλέον, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να υιοθετήσεις ένα νέο look.

Ερωτικά
Με τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντι σου, είναι σχετικά εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις αλλά και να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, απλά από… περιέργεια! Η συνέχεια πάντως θα είναι πιο περίπλοκη.

δείτε την συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα