Αυτοί είναι οι τετράποδοι ηθοποιοί που μας έκλεψαν την καρδιά!

18:57 22/10/2019 - Πηγή: MAD

Όταν τα αξιαγάπητα κατοικίδια έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο!

xxx

Τα έχεις απολαύσει πολλές φορές στην μεγάλη και την μικρή οθόνη και ευχήθηκες, ακόμα περισσότερες φορές, να είχες ένα από αυτά τα σκυλάκια σαν κατοικίδιο σου. Οι παρακάτω σκύλοι ηθοποιοί έχουν κλέψει την παράσταση αλλά και την καρδιά σου.

Αρχικά, ποιος μπορεί να ξεχάσει τον τεράστιο Beethoven, στην ομώνυμη ταινία, τον αγαπησιάρη σκύλο ράτσας Αγίου Βερνάρδου; Ή την Lassie, το πιστό Collie, στην ταινία “Lassie

Come Home” του 1943; Μάλιστα, η επιτυχία της Lassie ήταν τόσο μεγάλη, που δημιουργήθηκαν 9 ταινίες και μία τηλεοπτική σειρά, με πρωταγωνίστρια το αγαπημένο Collie.

Το δικό του ξεχωριστό ρόλο είχε και το τηλεοπτικό κατοικίδιο του Jim Carrey, στην ταινία «Η Μάσκα», ένα χαριτωμένο Jack Russell, ονόματι Milo, ενώ τη δική του μοναδική λάμψη έδινε ο Bruiser, το αξιολάτρευτο κατοικίδιο της Reese Witherspoon στην ταινία “Legally Blonde”.

Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον “Υπαστυνόμο Rex”, το πιστό λυκόσκυλο του αστυνόμου Moser, που μας κρατούσε συντροφιά τα απογεύματα μας, μέσα από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και μας έκανε να αναφωνούμε, κάθε φορά που βλέπαμε στον δρόμο κάποιο λυκόσκυλο, «Μαμά, ο Ρεξ!».

Εσένα ποιο σκυλάκι σου είχε κλέψει την καρδιά;

The post Αυτοί είναι οι τετράποδοι ηθοποιοί που μας έκλεψαν την καρδιά! appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα