Stefania: Τραγούδησε για τον Σεΐχη του Ντουμπάι!

18:28 5/7/2021 - Πηγή: MAD

Ασταμάτητη συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη πορεία της!

Μετά την 10η θέση στον πιο δύσκολο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision των τελευταίων χρόνων, την εμφάνιση της στα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards αλλά και την κυκλοφορία του νέου της international

single “Mucho Calor”, η 18χρονή pop star Stefania βρέθηκε στο Ντουμπάι όπου και τραγούδησε σε μεγάλη εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν σημαίνοντες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο! Στη φωτογραφία με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, Fernando Hierro και Roberto Carlos που επίσης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Την βραδιά τιμήσε με την παρουσία του και ο Σεϊχης του Εμιράτου Μακτούμ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, ο οποίος και πρόσφατα απασχόλησε τα διεθνή ΜΜΕ με το πολύκροτο διαζύγιο του από την πριγκίπισσα της Ιορδανίας. Στην εμφάνιση της Stefania στην συγκεκριμένη εκδήλωση αναφέρθηκαν τα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ, με το “Κανάλι 1” της Ρωσίας να μιλάει σε εκτενές ρεπορτάζ του για «την πανέμορφη Ελληνίδα, που κατέκτησε την 10η θέση στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Έναν διαγωνισμό από τον οποίο ξεκίνησαν την καρίερα τους διεθνείς σταρ όπως οι ABBA, η Celine Dion και ο Julio Iglesias!».

Δείτε εδώ πλάνα:

The post Stefania: Τραγούδησε για τον Σεΐχη του Ντουμπάι! appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα