O Πρόεδρος της Βραζιλίας κατηγορεί τον Leonardo DiCaprio για τις φωτιές στην Αμαζονία

10:45 2/12/2019 - Πηγή: MAD

To ότι ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Jair Bolsonaro είναι ακροδεξιός το ξέραμε. Το ότι είναι παράφρων το μάθαμε μόλις πρόσφατα. Ο Κος Bolsonaro κατηγορεί ευθέως τον δημοφιλή ηθοποιό Leonardo DiCaprio πως πλήρωσε για να μπούνε οι φωτιές στην Αμαζονία.

Τη δήλωση τη μετέφερε και στα social media του λίγες ώρες μετά τη σύλληψη εθελοντών πυροσβεστών

τους οποίους η αστυνομία κατηγορεί ευθέως για εμπρησμό, μέσω χρηματοδότησης από ΜΚΟ. Οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι δύο μέρες μετά από έντονες αντιδράσεις για τη σύλληψή τους.

Ακολούθησε υβριστική δήλωση του Προέδρου για τον ηθοποιό, τον οποίο κατηγορεί για συνωμοσία εναντίον της χώρας του, συγκεντρώνοντας 300.000 Δολάρια για την ΜΚΟ, η οποία υποθετικά έβαλε τις φωτιές στον μεγαλύτερο πνεύμονα του πλανήτη.

Το γραφείο της WWF στη Βραζιλία απέρριψε τους ισχυρισμούς του Προέδρου με μία πολύ σκληρή δήλωση κατά του Bolsonaro. Η αντιπολίτευση κυριολεκτικά κοροϊδεύει τον Πρόεδρο της χώρας στα social media για την αστήρικτη αυτή επίθεση στον DiCaprio και τη χαρακτηρίζει “απελπισμένη”.

Στις αρχές Νοεμβρίου ο DiCaprio είχε συναντηθεί με την 16χρονη ακτιβίστρια από τη Σουηδία, Greta Thunberg και δήλωσε παραστάτης στον αγώνα της ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

The post O Πρόεδρος της Βραζιλίας κατηγορεί τον Leonardo DiCaprio για τις φωτιές στην Αμαζονία appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα