«BacktoSchool»: Φέτος το κουδούνι χτυπάει πρώτα στο Mad και τα Public

12:25 5/9/2022 - Πηγή: MAD

#Back2School #iprotimera #MadTVGreece

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και το Mad, το μοναδικό ελληνικό μουσικό κανάλι, μαζί με τα Public ο μεγαλύτερος omnichannel retailer τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας, υποδέχονται τη νέα σχολική χρονιά με την πιο BacktoSchool διάθεση. Αυτόν το μήνα, μαθητές και φοιτητές προετοιμάζονται για τις πρώτες μέρες της επιστροφής

τους στις αίθουσες, για να μη φανούν «αδιάβαστοι».

Η σχολική καμπάνια του Mad, BacktoSchool powered by Public, επικοινωνεί, μέσα απο τα κανάλια του σταθμού, έξυπνα tips με τα DO’s and DON’ts για να αποβάλλουν, μαθητές και φοιτητές, το άγχος των πρώτων ημερών στο σχολείο ή τη σχολή τους, να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να δημιουργήσουν τάσεις. Παράλληλα, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Mad Radio 106,2 μοιράζονται με τους ακροατές τις δικές τους εμπειρίες από τις πρώτες ημέρες στις σχολικές ή τις φοιτητικές αίθουσες, συναισθήματα αλλά και απρόοπτα που αντιμετώπισαν.

Και όχι μόνο αυτό! Από 5 έως και 19 Σεπτεμβρίου, ένας μεγάλος διαγωνισμός που θα επικοινωνείται από τα κανάλια του Mad θα τρέχει στο Instagram account @mad_tv, με τους συμμετέχοντες να διεκδικούν δωροεπιταγές 200€ για σχολικά είδη από τα Public.

Φέτος, το κουδούνι χτυπάει πρώτα στο Mad και τα Public.

Συντονίσου στο MAD TV, το MAD Radio 106.2 και τα Social Media του MAD και μάθε τα όλα!

The post «BacktoSchool»: Φέτος το κουδούνι χτυπάει πρώτα στο Mad και τα Public appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα
BacktoSchool, Φέτος, Mad, Public,BacktoSchool, fetos, Mad, Public