«Νομίζω ότι οι άντρες είναι οι μοιραίοι στις σχέσεις»

15:39 28/3/2012 - Πηγή: Myself

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό mou», κοντά στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Γερονικολού. Η ηθοποιός ανέφερε σχετικά με την καριέρα της: «Έχω τελειώσει την Νομική αλλά δεν ξέρω αν μετράνε τα πτυχία. Η παιδεία μετράει περισσότερο. Στο τελευταίο έτος της Νομικής σπούδασα δημοσιογραφία στο “Εργαστήρι δημοσιογραφίας”. Όταν τελείωσα με τη Νομική και αφού είχα δουλέψει σε διάφορες δουλειές είπα ότι θα κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Έτσι γράφτηκα

στη δραματική σχολή.» 

Οι παρουσιαστές έκθαμβοι από την ομορφιά της Κατερίνας ρώτησαν αν έχει εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο προσόν και αν θα ήθελε να παρουσιάσει μια δική της εκπομπή η ίδια απάντησε: «Νιώθω πολύ μικρή για να παρουσιάσω δική μου εκπομπή. Όσοι περνούν μπροστά στην κάμερα πρέπει να έχουν μεγάλη ευθύνη. Εγώ δε νιώθω έτοιμη. Μου αρέσει να γράφω και γράφω αλλά για μένα. Είμαι εργατική. Η ομορφιά είναι δώρο θεού, εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Μόνο να το εκμεταλλευτούμε ίσως σε κάποιες φορές.» 

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητα της ανέφερε: «Δε βγαίνω πολύ. Πηγαίνω εκεί στη γειτονιά μου, γυμναστήριο, για καφέ με τις φίλες μου, στην οικογένεια μου. Πιστεύω πάρα πολύ στη γυναικεία φιλία και μ’ έχουν στηρίξει πολύ οι φίλες μου. Όποια δυσκολία περνάμε πάντα γυρνάμε στις παρέες και στην οικογένεια.» ενώ για τη σχέση της με τους άντρες και ποιον θεωρεί ιδανικό υποστήριξε: «Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ούσα δεσμευμένη και γι’ αυτό και είμαι λίγο αμυντική απέναντι στους άντρες. Πρέπει να τον ξέρω καλά τον άλλο αλλά νομίζω ότι ήρθε η στιγμή που θέλω να προχωρήσω στη ζωή μου και να ερωτευτώ. Ο ιδανικός άντρας για μένα πρέπει να είναι ανοιχτός συναισθηματικά, να θέλει να μοιραστεί τη ζωή του. Είμαστε κλειστά συστήματα και μας αρέσει μόνο να παίρνουμε και όχι να δίνουμε. Θέλω να γυρίζω σπίτι και να χαμογελάω. Νομίζω ότι οι άντρες είναι οι μοιραίοι στις σχέσεις. Σε κυνηγούν μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους και να ακούσουν το “ΝΑΙ” μετά αλλάζουν τα πράγματα. Γενικά έχω πολύ υπομονή και όταν δεθώ με κάποιον, δένομαι πολύ.» 

Πως θα αντιδρούσε όμως σε  μια απιστία; «Απλώς αποχωρούσα. Όταν είσαι πολύ ερωτευμένος μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Έχω συγχωρήσει απιστία αλλά μετά έφυγα. Το χειρότερο όμως που μπορεί να σου κάνει ένας άντρας δεν είναι η απιστία. Είναι να μην σε σέβεται να σε υποτιμά.» 

Η Κατερίνα Γερονικολού δεν σχεδιάζει να αποκτήσει παιδιά καθώς είναι κάτι πολύ μακρινό όπως υποστήριξε.  Στην ερώτηση αν έχει κάνει κάποια «καφρίλα» απάντησε πως έχει ρίξει διακριτικά το ποτήρι με το κρασί στην τσάντα κάποιας  γιατί είχε κλέψει τα τσιγάρα της φίλης της και τα κάπνιζε μπροστά τους. Σε μια γυμνή εμφάνιση στην τηλεόραση θα έλεγε «ΟΧΙ», καθώς θεωρεί πως το θέμα είναι πολύ λεπτό και θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση ενώ στη τηλεόραση το χυδαιοποιούν. 

Όσο για την δουλειά και  το σίριαλ που πρωταγωνιστεί, «Βασιλιάδες», είπε χαρακτηριστικά «Θα ‘θελα να δουλεύω. Μου λείπει να ξυπνάω το π

Keywords
Τυχαία Θέματα