Άρης: Χωρίς Ντιμιτρίεβιτς στη Μύκονο

Δίχως τον Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς θα αντιμετωπίσει ο Άρης την Μύκονο Betsson, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Ο Στέφαν Γιόβιτς θα πάρει τη θέση του 28χρονου γκαρντ, για τον οποίο αποφασίστηκε ότι είναι καλό να πάρει… ανάσες.

Έτσι ο Στέφαν Γιόβιτς θα κάνει πρεμιέρα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την παρουσία του στη Γερμανία. Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Στέλιος Πουλιανίτης, επίσης για πρώτη φορά φέτος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει αύριο (24/10, 15:00, ζωντανά από το τον Sport Fm TV) εκτός έδρας τη Μύκονο Betsson, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μετρά δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και πέντε συνολικά, συμπεριλαμβανομένου του BKT EuroCup και θέλει να διευρύνει το σερί της, δοκιμαζόμενη απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει κερδίσει έως τώρα τις εντυπώσεις στη Stoiximan Basket League και το FIBA Europe Cup.

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Εκτός προγράμματος παρέμειναν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Λευτέρης Μποχωρίδης και Γιώργος Τανούλης, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους. Την ίδια ώρα, ο Stefan Jovic θα πάρει τη θέση του Neno Dimitrijevic στην εξάδα των ξένων παικτών.

Η αποστολή αναχώρησε αεροπορικώς για τη Μύκονο, ενώ πριν από την προπόνηση το τεχνικό επιτελείο ανέλυσε τον αντίπαλο με τη χρήση βίντεο.»

Το άρθρο Άρης: Χωρίς Ντιμιτρίεβιτς στη Μύκονο εμφανίστηκε πρώτα στο Sportal.gr.

Keywords