Το Algon® της Lavipharm έδωσε δυναμικό «παρών» στην 12η Health Expo Athens

To Algon®, το ιστορικό ελληνικό αναλγητικό της Lavipharm, συμμετείχε στη 12η Health Expo Athens, την πανελλαδική, συνεδριακή και εκθεσιακή εκδήλωση στο χώρο της Υγείας, όπου Επαγγελματίες Υγείας, και κυρίως φαρμακοποιοί συμμετείχαν μετά από καιρό και με φυσική παρουσία.

Η Health Expo Athens

πραγματοποιήθηκε στις 21-23 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο βασισμένο στη νέα καμπάνια του Algon®, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το αναλγητικό και τις δράσεις του, καθώς και για τα νέα του τμήματος CHC (CοnsumerHealthCare) της Lavipharm. Η νέα καμπάνια του Algon® παρουσιάζει τους Algon® Masters, τους 3 υπερήρωες: την Ms. Caf, τον Μr. Ace και τον Mr. Par, που είναι εμπνευσμένοι από τις 3 δραστικές ουσίες του Algon®, όπου ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις, δουλεύουν όλοι μαζί, πάντα ως ομάδα, ώστε να «περικυκλώσουν» και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τους «εχθρούς», τον πονοκέφαλο και την ημικρανία.

Το περίπτερο της Lavipharm στη 12η Health Expo Athens επισκέφθηκαν επαγγελματίες υγείας, όπως ιατροί και φαρμακοποιοί, αλλά και στελέχη επιχειρήσεων του χώρου, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη νέα ένδειξη του Algon® για την ημικρανία. Όλοι οι επισκέπτες μπορούσαν να φωτογραφηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο photo booth μαζί με έναν ήρωα από τους Algon® Masters και να πάρουν τη φωτογραφία ως αναμνηστικό.

Το Algon®, χάρις στο σταθερό συνδυασμό 3 δραστικών συστατικών, ακετυλοσαλικυλικό οξύ 400 mg, παρακεταμόλη 200 mg και καφεΐνη 50 mg με αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση, αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή αναλγητικού, για την άμεση αντιμετώπιση του πoνοκέφαλου και της ημικρανίας.

Η Lavipharm, με πορεία 110 ετών, είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ.

Δεν χορηγείται σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών. Αντενδείκνυται σε άτομα με υπερευαισθησία στα συστατικά του ή διασταυρούμενη υπερευαισθησία σε άλλα ΜΣΑΦ, γαστροδωδεκαδακτυλικό έλκος, ιστορικό αιμορραγιών του πεπτικού και αιμορραγικές καταστάσεις, ηπατική & νεφρική ανεπάρκεια, νεφρολιθίαση, έλλειψη ενζύμου G6PD, υπό ηπαρινοθεραπεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα