Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023.

Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο απογειώνει την ψυχολογία των ζωδίων του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Τα συναισθήματα ενισχύονται από την ανάγκη να νιώσουμε μοναδικά και να αλλάξουμε την πορεία της προσωπικής μας ζωής. Πιθανό είναι να υπάρξουν

ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τις ευαισθησίες και την ενσυναίσθησή μας.

Απαραίτητο είναι όμως να μην παρασυρθούμε από την ανάγκη να ωραιοποιήσουμε τα πρόσωπα που γνωρίζουμε γιατί είναι πιθανό στο τέλος να απογοητευτούμε. Ακόμα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που θα αναστατώσουν τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής μας.

Είναι σημαντικό να είμαστε βέβαιοι για πιθανές επανασυνδέσεις που είναι σημαντικές για εμάς, καλό είναι επίσης να εμπιστευτούμε τη διορατικότητα και τη διαίσθησή μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο αυξάνοντας τις υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και είναι απαραίτητο να υπάρξει καλός προγραμματισμός για να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε ότι έχουμε αναλάβει.

Τα ξημερώματα η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύες και το τρίγωνό της με τον Ουρανό από Ταύρο μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με διάθεση να αλλάξουμε προς το θετικό την καθημερινότητα.

Μπορούμε να βρούμε πρωτότυπες λύσεις που θα ευοδώσουν τόσο σε ότι αφορά τον χώρο της δουλειάς, όσο και στην αισθηματική μας ζωή. Ρεαλισμός και πρωτοποριακή προσέγγιση των πραγμάτων θα μας βοηθήσουν να ανανεωθούμε και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε αργά το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Το τοπίο θολώνει καθώς ευαισθησίες και αυταπάτες μπορεί να μας παρασύρουν σε λάθη στον χώρο της δουλειάς.

Είναι προτιμότερο να είμαστε επιφυλακτικοί σε πρόσωπα που μας προσεγγίζουν γιατί είναι πιθανό να μας κατευθύνουν σε επιλογές που θα μας εκθέσουν. Καλό είναι επίσης να μην προχωρήσουμε σε καθοριστικές αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στην επαγγελματική μας ζωή γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να μετανιώσουμε για τις κινήσεις μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου,tetartis 8 fevrouariou