Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση στη μήνυση του ekklisiaonline – «Αν χρειαστεί θα πάω στο δικαστήριο και θα δικαιωθώ»

Την απάντησή του έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω της On Time για το γεγονός πως βρέθηκε στο στόχαστρο εκκλησιαστικής ιστοσελίδας σχετικά με μία ανάρτηση που έκανε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.

Η ιστοσελίδα είναι η ekklisiaonline.gr, η οποία ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Πιο συγκεκριμένα αιτία στάθηκε μια ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός στο Facebook, στην οποία σχετίζει την Παναγία με μια μετανάστρια που κρατάει ένα μωρό.

«Μέσα

στον Δεκαπενταύγουστο, την πιο ιερή ημέρα της Ορθοδοξίας, την οποία τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε να διασπείρει το μίσος και τον ρατσισμό εις βάρος των Ορθοδόξων με απαράδεκτες αναφορές, οι οποίες διχάζουν και στοχοποιούν μια συνεχώς διωκόμενη κοινωνική ομάδα» αναφέρει το ekklisiaonline.gr.

Η σχετική ανάρτηση

«Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.α. Αν δεν καταλαβαίνουν, δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται δε με αφορά. Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω.

Αν χρειαστεί θα πάμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις δε μπορούν να σου λένε ότι προσβάλλεις. Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη» δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα