Σέρρες: Συνελήφθησαν ο εργολάβος και ο ηλεκτρολόγος για την έκρηξη που σκότωσε τον 11χρονο

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της έκρηξης σε σχολείο στις Σέρρες, που είχε αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός 11χρονου.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του Alpha, συνελήφθησαν ο εργολάβος και ο ηλεκτρολόγος που είχαν αναλάβει το έργο, ως υπεύθυνοι για την έκρηξη στο σχολείο που στοίχισε τη ζωή στον 11χρονο μαθητή.

Οι ίδιοι

κατέθεσαν ότι δεν βρίσκονταν στον χώρο του σχολείου όταν σημειώθηκε η φονική έκρηξη, καθώς είχαν μεταβεί εκεί για να ελέγξουν αν λειτουργεί ο λέβητας και είχαν αποχωρήσει.

Υπενθυμίζεται ότι χθες προκλήθηκε έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου, με αποτέλεσμα μια βαριά σιδερένια πόρτα να εκσφενδονιστεί σε απόσταση 40 μέτρων και να σκοτώσει τον μαθητή της 6ης δημοτικού.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις, αλλά και ασθενοφόρο για να παραλάβουν το 11χρονο παιδί, που ήδη είχε χάσει τις αισθήσεις του, αλλά και άλλους δύο μαθητές, 6 και 10 χρόνων που τραυματίστηκαν ελαφρά.

Διαβάστε επίσης: Σέρρες: «Κάντε χώρο εκεί ψηλά, έρχεται να παίξει ο Βασίλης»- Συγκλονίζουν τα μηνύματα των συμμαθητών του 11χρονου

Keywords
Τυχαία Θέματα