Πρέσβης Αρμενίας: Ξεδιάντροπο ψέμα η εμπλοκή στις υποκλοπές Ανδρουλάκη

Οργισμένη διάψευση από τον πρέσβη της Αρμενίας στη χώρα μας κ. Τιγκράν Μκρτσιάν, καθώς δημοσιεύτηκε σε συγκεκριμένα ΜΜΕ, που επικαλέστηκαν κυβερνητικές διαρροές, η πληροφορία πως «Ουκρανία και Αρμενία φέρεται να ζήτησαν από Κοντολέων την παρακολούθηση Ανδρουλάκη».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έγινε στα social media:

«Ο πρέσβης της Αρμενίας στην Ελλάδα κ. Τιγκράν Μκρτσιάν διαψεύδει

κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή της Αρμενίας στο θέμα των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Ανδρουλάκη λέγοντας:

‘’Είναι ένα ξεδιάντροπο ψέμα.

Η Αρμενία ΠΟΤΕ δεν ζήτησε από καμία κυβέρνηση να ακούσει το τηλέφωνο κανενός’’».

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, που επικαλείται το ρεπορτάζ της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη μέσω του συστήματος νόμιμων συνακροάσεων της ΕΥΠ δεν είχε ενημερωθεί το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι το βράδυ της Πέμπτης κλήθηκε να παράσχει εξηγήσεις σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο ο διοικητής της Υπηρεσίας, Παναγιώτης Κοντολέων.

Ο τελευταίος φέρεται να επικαλέστηκε ότι η παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη έγινε κατόπιν αιτήματος ξένων αρχών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι την άρση απορρήτου στο κινητό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας και της Αρμενίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρέσβης Αρμενίας, Ξεδιάντροπο, Ανδρουλάκη,presvis armenias, xediantropo, androulaki