Πάτρα: Μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης – Η σχολική τσάντα και τα παιχνίδια

Πάτρα 3 παιδιά: Η πόρτα του σπιτιού της οδού Μπιζανίου, όπου ζούσαν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου με τα παιδιά τους, άνοιξε για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη της 33χρονης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 27/5, η εκπομπή του Alpha T-live έδειξε πλάνα από την οικία του ζευγαριού, αλλά και από την οικία της σπιτονοικοκυράς τους, Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου, μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν

καταθέσει οι συγγενείς της.

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος εισήλθε στην οικία και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε ήταν ένας πάκος με απλήρωτους λογαριασμούς.

«Έχουν παραβιάσει το σπίτι άνθρωποι. που θα καταθέσουμε εναντίον τους μήνυση για παραβίαση της οικίας της αείμνηστης Κούτρα Θεοδωροπούλου. Όπως θα δείς στις εικόνες, το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου είναι ένας άνετος χώρος, ευρύχωρος, ευήλιος, τον οποίο έκανε παράνομα στούντιο ηχογράφησης», υποστήριξε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα, η πόρτα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου φαίνεται παραβιασμένη, κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έγινε από τους δικηγόρους των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, αλλά από κάποιον τρίτο.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 100 τμ. το οποίο στο εσωτερικό του είναι άδειο, με τέσσερα δωμάτια, στο ένα εκ των οποίων βρίσκονται κάποια ξεχασμένα παιχνίδια των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ανάμεσά τους ένα ποδήλατο και μια σχολική τσάντα η οποία περιέχει ακόμη ζωγραφιές και σχολικά τετράδια. Μέσα σε μια κούτα είναι τοποθετημένα άλλα παιχνίδια.

Το διαμέρισμα του από πάνω ορόφου στο οποίο διέμενε η σπιτονοικοκυρά, παραμένει κλειστό και αναμένεται να ανοίξει τη Δευτέρα.

Στις σκάλες της πολυκατοικίας είναι προσαρτημένος ένας ειδικός μηχανισμός τον οποίο χρησιμοποιούσε η σπιτονοικοκυρά προκειμένου να μπορεί να ανεβοκατεβαίνει λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ η πόρτα του διαμερίσματος φαίνεται και αυτή παραβιασμένη.





Keywords
Τυχαία Θέματα