Πάτρα 3 παιδιά: «Ήταν ψυχρή σαν η κόρη της να ήταν ξένο παιδί». Η νέα κατάθεση γιατρού για την Πισπιρίγκου

Γιατροί και νοσηλευτές της Τζωρτζίνας -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα– κατέθεσαν για τις συνθήκες νοσηλείας και θανάτου της 9χρονης, καθώς το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε ότι ο θάνατος οφείλεται στη κεταμίνη.

Το δελτίο ειδήσεων του Mega παρουσίασε ορισμένες καταθέσεις, οι οποίες περιγράφουν την Ρούλα Πισπιρίγκου ως «ψυχρή και αδιάφορη», ενώ σημειώνουν ότι δεν είχε ειδοποιήσει έγκαιρα, όταν η μικρή έπαθε την πρώτη ανακοπή.

«Λόγω

πτώσης του οξυγόνου στην Τζωρτζίνα, θα χτυπούσε το οξύμετρο και η μητέρα της δεν μας ειδοποίησε. Πράγματι επιβεβαιώνω ότι της είχε βγει η παροχή ρινικού οξυγόνου», ανέφερε μια νοσηλεύτρια του Καραμανδάνειου νοσοκομείου.

Παράλληλα, γιατρός του ίδιου νοσοκομείου, είπε σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, ότι «η ανακοπή της Τζωρτζίνας ήταν κάτι το αναπάντεχο κι είπα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτό που συνέβη. Δεν υπήρχε καμιά λογική εξήγηση.

Όταν εισήλθε η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο στις 8 Απριλίου την ρωτούσα τι είχε και δεν μου απαντούσε. Τότε απευθύνθηκα στην μητέρα και της είπα: “Μου φαίνεστε νορμάλ άνθρωπος και καταλαβαίνετε ότι η Τζωρτζίνα δεν έχει καμιά πάθηση και θα πάρετε εξιτήριο αύριο”».

«Πρώτη φορά βλέπαμε κάτι τέτοιο»

Μάλιστα, γιατρός της ΜΕΘ Παίδων στην Πάτρα κατέθεσε σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, ότι η «η μητέρα της Τζωρτζίνας ήταν ψυχρή, δεν είχε κανένα πένθος, καμιά θλίψη. Σαν η κόρη της να νοσηλευόταν για μία απλή γρίπη, σαν να ήταν ξένο παιδί. Πρώτη φορά βλέπαμε κάτι τέτοιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα