Πάνος Μουζουράκης: «Πήδηξα τα κάγκελα και έσκισα το παντελόνι μου για να μην πληρώσω εισιτήριο»

Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε καλεσμένος στο «Μουσικό κουτί» του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη.

Μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποκάλυψε το ατύχημα που υπέστη παλαιότερα για να μην πληρώσει ένα εισιτήριο συναυλίας.

«Ποια συναυλία, που έχετε βρεθεί σαν θεατές, σας έχει μείνει αξέχαστη; Μια συναυλία, ελληνική ή ξένη, οτιδήποτε» ρώτησε αρχικά ο τραγουδοποιός και οικοδεσπότης στο «Μουσικό κουτί» και απάντησε ο Πάνος Μουζουράκης ως εξής.

«Θυμάμαι την συναυλία από τα Ξύλινα Σπαθιά στη Θεσσαλονίκη

όπου πήδηξα τα κάγκελα και έσκισα το παντελόνι μου για να μην πληρώσω το εισιτήριο. Γιατί δεν είχα χρήματα, όχι κάτι άλλο».

«Μπήκαμε μέσα και τελικά έβρεξε, ακυρώθηκε η συναυλία και μας έδωσαν από ένα εισιτήριο στην έξοδο για να πάμε να δούμε την επόμενη».«Πήγα λοιπόν μετά και την είδα, όπου ήταν και η πρώτη συναυλία που είδα μια κοπέλα να πετάει μπλούζες και να χορεύει μέσα στον κόσμο!

Μία ήταν αυτή ενώ μια δεύτερη ήταν του Bob Dylan, που είχε έρθει εδώ στη Μαλακάσα όπου όλα τα τραγούδια τα τραγουδούσε με άλλες μελωδίες και άλλη ρυθμική αγωγή για να μην μπορεί να τα τραγουδήσει κανείς.

Ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθήσεις.

Όλα τα γνωστά τραγούδια, αλλά τα έλεγε με έναν δικό του τρόπο» ανέφερε έπειτα χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης με τον Νίκο Πορτοκάλογλου να σχολιάζει, με τη σειρά του, πως «εγώ δεν κατάλαβα κανένα τραγούδι πάντως, ενώ ήταν γνωστά όλα αυτά που έλεγε. Δεν τα γνωρίσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάνος Μουζουράκης, Πήδηξα,panos mouzourakis, pidixa