Μαρίνα Λαμπροπούλου: Έπρεπε να είμαι πιο κοντά στο παιδί μου- Δεν μου βγήκε, το λέω και λυπάμαι τον εαυτό μου

Η ηθοποιός και χορεύτρια Μαρίνα Λαμπροπούλου, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», και μέσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στον θάνατο του συντρόφου της.

Αναφερόμενη στην σχέση της με τον γιο της εξομολογήθηκε: «Είμαι αυστηρή σαν μαμά. Παρά την ηλικία του γιου μου, βλέπω ότι έχει ωριμάσει πολύ γρήγορα με όλα αυτά που έχει περάσει. Μετά τον χαμό του συντρόφου μου δεν ήμουν πολύ καλά ψυχολογικά για να μπορέσω να στηρίξω το παιδί μου. Το λέω και λυπάμαι τον εαυτό μου. Έπρεπε

να είμαι πιο κοντά του και δεν ήμουν, δεν ξέρω, δεν μου βγήκε. Νιώθω πολύ άσχημα σαν μαμά αλλά δε μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω».

Σχετικά με τη συμμετοχή της στο DWTS η Μαρίνα Λαμπροπούλου αποκάλυψε ότι δεν πέρασε καλά…

«Δεν πέρασα πολύ καλά στο DWTS. Δε μου αρέσουν οι άνθρωποι που μου κουνάνε το δάχτυλο, δεν αφήνω ούτε τη μαμά μου να το κάνει αυτό. Επειδή το έκανε αυτό, βγήκε μια ένταση στον αέρα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό βίντεο:«Ο γιος μου όταν ήταν 6,5 χρονών βρήκε νεκρό τον πατέρα του»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μαρίνα Λαμπροπούλου είχε δηλώσει για τον χαμό του πατέρα του παιδιού της: «Ο γιος μου, όταν ήταν 6,5 χρονών, βρήκε τον πατέρα του νεκρό. Έφυγε από ανεύρυσμα εγκεφάλου. Εμείς είχαμε χωρίσει. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: “Ο Κώστας πέθανε” . Τότε κατέρρευσα, λιποθύμησα… “Μαμά πόσο άδικο είναι που δεν πρόλαβα να ζήσω περισσότερες στιγμές με τον πατέρα μου”, μου είπε ο γιος μου. Είναι μια μεγάλη ανοιχτή πληγή, την οποία προσπαθώ να επουλώνω με την αγάπη και την αφοσίωση που δίνω στο παιδί μου…».

Keywords
Τυχαία Θέματα