Λοβέρδος για υποκλοπές: Προφανώς δεν είναι λόγος για να πάμε σε εκλογές

«Σοβαρό ζήτημα δημοκρατίας, αλλά όχι ικανό για να πάει η χώρα σε εκλογές» χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ρ/σ “Status 107,7”, ερωτώμενος για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και δη, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι «προφανώς δεν είναι

λόγος για να πάμε σε εκλογές».

“Η χώρα πηγαίνει σε εκλογές για άλλους λόγους. Είναι όμως σοβαρό ζήτημα δημοκρατίας”, πρόσθεσε ενώ στη συνέχεια άφησε υπαινιγμούς και για παρακολούθηση του ιδίου.

“Μην στέκεστε στο ατομικό. Έλεγαν ορισμένοι συνάδελφοι “ε, κι εμάς μας παρακολουθούν”. Εγώ μάλιστα θα μπορούσα να το πω αυτό, με υποθέσεις βέβαια, χωρίς στοιχεία, και για την περίοδο 17′-18′-19′, για όλους εμάς τουλάχιστον που είχαμε επίτηδες και στημένη εμπλοκή με τη Novartis.

Ξέραμε ότι ακόμη και τους λογαριασμούς μας τους άνοιξαν πριν καν δοθούν οι σχετικές νόμιμες παραγγελίες αλλά, άλλο να το λες αυτό, να το υποθέτεις, άλλο να λες ότι στη Γαλλία έγιναν παρακολουθήσεις υπουργών, του Μακρό, 30.000 πολιτών και άλλο να τα θεωρείς φυσιολογικά και να εξοικειώνεσαι με την προσβολή της δημοκρατίας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λοβέρδος, Προφανώς,loverdos, profanos