Κολωνός: Δώρα και γράμματα στέλνει ο 53χρονος μέσα από τη φυλακή

Δώρα και γράμματα σε φίλους και γείτονες από τις φυλακές των Γρεβενών, φαίνεται πως  στέλνει ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με την 12χρονη στον Κολωνό.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o βασικός κατηγορούμενος παραμένει αμετανόητος, παρόλο που έχουν προφυλακιστεί 30 άντρες για τη φρικιαστική υπόθεση, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν γείτονες και πολλοί από αυτούς πελάτες του.

Ο βασικός κατηγορούμενος περίπου 9 μήνες

μετά, επιμένει στους αρχικούς ισχυρισμούς του και δε ζητά ούτε μια συγγνώμη από αυτό το παιδί. Αντιθέτως, επιμένει να δηλώνει αθώος.

Αυτό φαίνεται από τα γράμματα και τα δώρα που στέλνει μέσα από τη φυλακή. Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star αποτυπώνονται τα ρολόγια που φτιάχνει με καλαμάκια και τις αφιερώσεις που κάνει στα δώρα που στέλνει στους δικούς του.

Μαζί με τα δώρα έστειλε και γράμματα, τέσσερις σελίδες το καθένα. Το έστειλε περίπου σε πέντε άτομα και γράφει:

«Είμαι αθώος. Δεν είμαι βιαστής. Δεν είμαι μαστροπός. Δεν υπάρχουν στοιχεία»

«Το μόνο λάθος μου είναι ότι πήγα με τη 12χρονη. Στη φυλακή εργάζομαι, πηγαίνω στην εκκλησία και με αγαπάνε όλοι. Η αλήθεια θα βγει στο φως» γράφει ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση της 12χρονης στα γράμματά του.Keywords
Τυχαία Θέματα