Ημαθία: Υπέκυψε ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας που έχασε, πριν από μία εβδομάδα, τη ζωή της σε τροχαίο

Μία εβδομάδα μετά την κόρη του που σκοτώθηκε σε τροχαίο, υπέκυψε στα τραύματά του και ο 67χρονος οδηγός του οχήματος που είχε εμπλακεί στο τροχαίο.

Το Μεγάλο Σάββατο, μία εβδομάδα μετά την κόρη του, υπέκυψε στα τραύματά του και ο 67χρονος Λευτέρης Χειμωνόπουλος. Η κηδεία του έγινε νωρίς το μεσημέρι στα Ασώματα Βέροιας, στο ίδιο κοιμητήριο όπου είχε ταφεί και η κόρη του μία εβδομάδα νωρίτερα.

Πώς έγινε το τροχαίο

Ήταν περίπου 1 το μεσημέρι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες,

συγκρούστηκαν τρία οχήματα και ένα λεωφορείο.  Από τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων τραυματίστηκε θανάσιμα η 14χρονη, που ήταν συνοδηγός, ενώ σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο οδηγός. Επίσης, τραυματίστηκαν και δύο επιβάτες του δεύτερου οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, στο τροχαίο ενεπλάκησαν ακόμη ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια με ένα μωρό, και ένα λεωφορείο, από τα οποία όμως δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Στο συμβάν έσπευσε άμεσα η Τροχαία Βέροιας και η Πυροσβεστική, καθώς και ασθενοφόρο για να παραλάβει τους τραυματίες και να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Στο σημείο δημιουργήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση, αν και η μια λωρίδα παρέμεινε ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα