Ηλίας Βρεττός: «Πηγαίνω στον ψυχολόγο, νηστεύω και κοινωνώ κάθε εβδομάδα»

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Ηλίας Βρεττός και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα στη ζωή του.

«Τα γυρίσματα πηγαίνουν τέλεια, η εκπομπή πηγαίνει καταπληκτικά. Πιστεύω ότι ήταν καίρια η απόφαση του καναλιού να αλλάξει η ώρα προβολής. Αυτό μας βοήθησε να πάμε ακόμη καλύτερα, συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση», είπε αρχικά ο Ηλίας Βρεττός.

«Μακάρι να πάμε καλά, να βγει με το καλό η χρονιά και εδώ είμαστε να συζητήσουμε κι άλλα πράγματα», ανέφερε στην συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Η παρουσίαση

βεβαίως και είναι επάγγελμα και μάλιστα πολύ σοβαρό, που απαιτεί διάφορες δεξιότητες που προσπαθώ κι εγώ να αναπτύξω. Ελπίζω όσο προχωράω να γίνομαι και καλύτερος. Μπήκα με μία αθωότητα σε όλο αυτό, όσο προχωράω μένει ο επαγγελματισμός», ανέφερε ο Ηλίας Βρεττός σχολιάζοντας στις πρόσφατες δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού.

«Είμαι σε μία περίοδο απίστευτης προσπάθειας αυτοβελτίωσης. Έχω χάσει 9 κιλά, κάνω γυμναστική κάθε μέρα, προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου, νηστεύουμε με την Αναστασία και κοινωνούμε κάθε βδομάδα. Πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα σε ψυχολόγο, για να αναπτύξω τον εαυτό μου. Προσπαθώ φέτος να εξελίσσομαι», αποκάλυψε ο Ηλίας Βρεττός σε άλλο σημείο των δηλώσεών του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλίας Βρεττός, Πηγαίνω,ilias vrettos, pigaino