Η Θέμις Μπαζάκα απαντά στον σάλο για της δηλώσεις της σχετικά με τα θρησκευτικά: «Με σόκαρε…»

Με αφορμή την τηλεοπτική και θεατρική της παρουσία την φετινή σεζόν, η Θέμις Μπαζάκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ 1 «Στούντιο 4».

Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός, σχολίασε τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η πρόσφατη δήλωσή της πως τα θρησκευτικά θα έπρεπε να αφαιρεθούν από την παιδεία και να εισέλθει στα σχολεία η σεξουαλική εκπαίδευση.

Η Θέμις Μπαζάκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το να υποστηρίζεις την

άποψη σου, κοστίζει. Φυσικά και κοστίζει. Ειδικά αν έχεις απέναντι σου κάτι που δεν θέλει να χάσει την εξουσία του και την θέση του. Δημοσίως δεν μου έχει συμβεί ξανά να συγκρουστώ, είμαι άμαθη και δεν έχω social media από θέση. Γιατί δεν μου αρέσει που εκεί πέρα, αντί να γίνονται ουσιαστικά και ωραία debate όπου καθένας ανταλλάσσει τη γνώμη του, γίνονται μάχες και πράγματα βίαια με μια γλώσσα που εγώ δεν την θέλω να την έχω στη ζωή μου.

Φυσικά και έχω άποψη για τα πάντα αλλά δεν θέλω να την σκορπάω έτσι. Μπορεί ένα γεγονός σαν αυτό να μου αλλάξει γνώμη, άδικο ξε-άδικα όμως αυτό είναι γιατί εγώ δεν την θέλω την βία επάνω μου. Καθόλου. Δηλαδή το να λες μια γνώμη και να πέφτει ένα πλήθος αγριεμένο επάνω σου, δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα. Από την άλλη δεν θέλω να μπω και σε αντιπαράθεση.

Με σόκαρε πως αυτό. Βέβαια είχα και φοβερή υποστήριξη, δεν το συζητάω. Δηλαδή με σταματούσαν στο δρόμο και μου έλεγαν πως «επιτέλους, κάποιος λέει κάτι». Δεν θέλω όμως, αυτά είναι θέματα που κατάλαβα ότι δεν μπόρεσαν να τα λύσουν ούτε πολιτικοί. Για να τελειώνει όμως αυτό το θέμα, συγγνώμη. Εγώ μίλησα για μια σειρά, η οποία διαπραγματεύεται τέτοια πράγματα, για το Milky Way και μίλησα μόνο για αυτή τη σειρά. Πήραν από τη συνέντευξη διάφορα και αυτό εισχώρησε στον κοινωνικό ιστό κάπως αλλιώς.

Τη γνώμη μου είπα. Δεν είμαι ούτε πρωθυπουργός που έβγαλα νόμο ούτε υπουργός ούτε τίποτα. Είπα μια γνώμη, δεν την θέλετε; Στο καλό. Φυσικά και όλο αυτό ήταν bullying και σίγουρα τα media ενδιαφέρονται για την κουτσομπολίστικη πλευρά ενός θέματος. Όσο όμως δεν μιλάς, σε δυο μέρες πέρασε. Αυτό. Εγώ θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου, ίσως, με άλλον τρόπο και σε άλλη στιγμή. Έχω γίνει πιο προσεχτική» τόνισε χαρακτηριστικά η Θέμις Μπαζάκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θέμις Μπαζάκα, Με …,themis bazaka, me …