Η Μάρω Κοντού μιλάει για την Αλίκη και συγκλονίζει

Στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και την πρόωρη απώλεια της αναφέρθηκε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Μουλά η Μάρω Κοντού.

Δείτε όσα είπε:

Δηλώσατε πρόσφατα πως η τύχη έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα σας. Εννοείται πως βρεθήκατε τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο;

Συνήθως τα πράγματα στη ζωή μου ερχόντουσαν από μόνα τους. Δεν επιδίωξα κάτι συγκεκριμένο ποτέ, δεν ζήτησα κάτι ποτέ, δεν σήκωσα το ακουστικό του τηλεφώνου ποτέ.

Τα πράγματα γενικώς έρχονται σε εμένα από μόνα τους κι εγώ κάνω την επιλογή για το πώς ακριβώς θα προχωρήσω. Μου αρέσει να εργάζομαι ακόμη και τώρα παρόλο που έχω μεγαλώσει. Αυτό ακριβώς είναι που με κρατάει σε μία φόρμα, κρατάει το σώμα μου, κρατάει και το μυαλό μου σε μία εγρήγορση κι όλα πάνε καλά.

Είναι σημαντικό αυτό που λέτε. Ένας άνθρωπος που δεν άφησε τίποτα στην τύχη ήταν η Αλίκη. Το πλήρωσε;

Δεν είμαι σίγουρη. Αναμφίβολα η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε με πάθος αυτό που ακριβώς ήθελε, έγινε λαϊκό είδωλο όμως ήταν άτυχη στο φινάλε της ζωής της. Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα του να πληρώσεις κάτι. Έτσι κι αλλιώς εγώ πιστεύω στο γραμμένο του ανθρώπου. Όπως έλεγαν κι οι αρχαίοι σοφοί μας, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάρω Κοντού, Αλίκη,maro kontou, aliki