Η Sirina προσφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ, μέσω twitter, στην Άμπερ Χερντ για να παίξει σε ελληνική ταινία πορνό

Έπειτα από την πρόταση ξένης εταιρία μοντέλων που πρόσφερε στην πρώην σύζυγο του Τζόνι Ντεπ το ποσό των 8.860.000 ευρώ για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό, ο έλληνας επιχειρηματίας, Δημήτρης Σειρηνάκης, καταθέτει ακόμα μεγαλύτερη πρόταση.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της Sirina στο twitter ότι προσφέρει στην πρωταγωνίστρια του «Aquaman» το αστρονομικό ποσό των 10.000.000 ευρώ ως αμοιβή για να ξεδιπλώσει το ερωτικό της ταμπεραμέντο μπροστά στον φακό του, προς τέρψιν του ελληνικού -και όχι μόνο- κοινού.

Μάλιστα δεν σταματά εκεί. Ο «Μr Sirina», εάν προκύψει συμφωνία, δίνει και bonus στην 36χρονη σταρ και μια συλλεκτική Ford Mustang του 1967, αφήνοντας πίσω του την εταιρία Zen Models, που έκανε την αρχική πρόταση.

Η πρόταση κατατέθηκε από τον Ελληνα παραγωγό στον λογαριασμό της Sirina στο twitter, κάνοντας tag τον επίσημο λογαριασμό της Αμερικανίδας ηθοποιού, προκειμένου να γίνει σε αυτήν γνωστός.

Official proposal by Dimitris Sirinakis to @realamberheard offering 10 million dollars + a 1967 Ford mustang fastback for starring in Sirina Entertainment’s next erotic moviehttps://t.co/UOO0kVnyJ5#Sirinaclub #amberheard #fordmustang #CNN #tmz #newyorktimes pic.twitter.com/mSknn7X6X2

Sirina Entertainment (@sirinaclub) August 22, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sirina, Άμπερ Χερντ,Sirina, aber chernt