Γη της ελιάς spoiler: Έρχεται μακελειό με θύματα – Θρίλερ με τα αποτελέσματα του τεστ DNA

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Γη της Ελιάς».

Ο Δημοσθένης μπορεί να παρουσιάζει την εικόνα ενός καλού και αυστηρού οικογενειάρχη, στη Γη της ελιάς, αλλά κρύβει καλά τη σκοτεινή πλευρά του.

Δηλαδή αυτή του αρχηγού ενός κυκλώματος που δραστηριοποιείται σε παράνομες ενέργειες, με σκοπό να βγάλει πολλά χρήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο περιοδικό MYtv, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς, ο άντρας αποφασίζει να μπει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών,

στην Αθήνα. Μάλιστα, εφιστά την προσοχή στον στενό συνεργάτη του, τον Κωνσταντίνο, διότι αυτή η δουλειά περιέχει μεγάλο ρίσκο.

Ωστόσο, κάποια στιγμή, δύο άντρες με όπλα αιφνιδιάζουν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του και τον απειλούν να σταματήσει τη διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα και να περιοριστεί στην περιοχή του.

Όμως, ο Δημοσθένης δεν πτοείται από τις απειλές και ζητάει από τους αδίστακτους άντρες να μεταφέρουν στο αφεντικό τους, τον Κεφάλα, ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Έκτοτε η κόντρα ανάμεσα στα δύο κυκλώματα κορυφώνεται, οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες.

Οι άνθρωποι του Κεφάλα σκοτώνουν κάποιους από τους συνεργάτες του Δημοσθένη σε μία άγρια συμπλοκή και γι’ αυτό το μακελειό δεν αργούν να ενημερωθούν ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος.

Ο πρώτος εξοργίζεται αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θεωρεί πως πρέπει να δώσουν άμεσα απάντηση και μάλιστα να χυθεί περισσότερο αίμα.

Φυσικά, όλο αυτό που συμβαίνει δεν αρέσει καθόλου στον Κωνσταντίνο, ο οποίος αρχίζει να φοβάται τα αντίποινα είτε εναντίον του είτε κάποιων αγαπημένων του προσώπων.

Ταυτόχρονα, η Ασπασία περιμένει από μέρα σε μέρα τα αποτελέσματα του τεστ DNA για να βεβαιωθεί αν η Ειρήνη είναι κόρη του Δημοσθένη ή του Πέτρου Στεφανέα.

Σύντομα, λοιπόν, η Ασπασία λαμβάνει τον φάκελο με τα αποτελέσματα και συναντιέται με τη Χάιδω για να τον ανοίξουν μαζί. Τότε, βεβαιώνονται πως η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη. Η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια και η Ασπασία τρέμει στην ιδέα μήπως ο Δημοσθένης ανακαλύψει ποτέ την αλήθεια.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα