Γερουλάνος για Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων: «Πόσο συχνά σας δίνεται η ευκαιρία να σώσετε μια ζωή;»:

«Ο Σίμπα, ο Μάγκας, η Λούση, η Φίλη, έχουν γίνει μέρος της οικογένειάς μας. Όλα αδέσποτα, όλα εγκαταλελειμμένα ζώα, όλοι υπέροχοι χαρακτήρες. Τον Μάγκα τον βρήκαμε στη Φιλοζωική, τη Φίλη μας την έφεραν οι γείτονές μας, που έχουν και αυτοί σώσει δεκάδες αδέσποτα. Τον Σίμπα μας τον χάρισαν στο Pet City του Πειραιά που τον είχαν με τη σειρά τους σώσει από βέβαιο θάνατο. Η Λούση είχε κρυφτεί στην μηχανή του αυτοκινήτου μου και κάποιος καλός γείτονας

μου άφησε μήνυμα ότι «νιαούριζε η μηχανή».

Κάθε ένα έχει την ιστορία του πριν φτάσει να γίνει αγαπημένος μας σύντροφος, κάθε ένα είναι αναπόσπαστο πια μέρος της καθημερινότητάς μας. Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε κατοικίδιο σκεφτείτε πρώτα να υιοθετήσετε ένα αδέσποτο. Εμείς, οι γονείς μου, τα αδέλφια μου, η Λάρα και εγώ μόνο αδέσποτα είχαμε και μόνο υπέροχες εμπειρίες μπορούμε να διηγηθούμε.

Αρκεί μόνο να δει κανείς τη σχέση αυτών των ζώων με τα παιδιά μας για να καταλάβει τι πλούτο υπέροχων συναισθημάτων και τι μοναδικές στιγμές μας χαρίζουν καθημερινά. Σκεφτείτε το… πόσο συχνά σας δίνεται η ευκαιρία να σώσετε μια ζωή; Τα αδέσποτα θα σας θυμίζουν και θα σας δείχνουν κάθε μέρα πόσο εκτιμούν αυτό που κάνατε για αυτά» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Παύλος Γερουλάνος.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Γερουλάνος:

Keywords
Τυχαία Θέματα