Φουστάνος για Θεοδωρίδου: «Περάσαμε υπέροχα μαζί, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που βαριέσαι, θες την αλλαγή»

O πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μακρόχρονη σχέση με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Πώς καταφέρατε μετά το διαζύγιό σας με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, να διατηρείτε άριστες σχέσεις μεταξύ σας;

Με την Νατάσα έχουμε μία καταπληκτική σχέση. Κατ’ αρχάς έχουμε ένα παιδί μαζί και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχει χωρισμός, αλλαγή υπάρχει. Στην ζωή σου αλλάζεις. Τι θα πει χωρισμός; Δηλαδή αν έχεις με κάποιον μία σχέση, τραβάς έναν τοίχο και

δεν του ξαναμιλάς; Πάντα είχαμε άριστη επικοινωνία μεταξύ μας.

Έχουμε είκοσι χρόνια διαφορά με τη Νατάσα. Ζήσαμε την αγάπη μας, τον γάμο μας, περάσαμε υπέροχα μαζί, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που βαριέσαι, θες την αλλαγή. Έτσι έγινε και με τον γάμο μας. Πήγαμε και οι δύο παρακάτω.

Εκείνη την εποχή που είχατε πάρει διαζύγιο, ο τύπος οργίαζε ότι είχατε διαμάχη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου για την μοιρασιά της περιουσίας. Είχε συμβεί κάτι τέτοιο;

Ποτέ δεν είχαμε οποιαδήποτε διαμάχη με τη Νατάσα. Δεν είχαμε να χωρίσουμε και τίποτα μεταξύ μας, γιατί ο καθένας είχε τα δικά του. Δεν είχαμε τίποτα από κοινού. Όταν την γνώρισα τη Νατάσα ήταν ήδη επαγγελματίας στη δουλειά της και δεν εξαρτιόταν από εμένα οικονομικά.

Οπότε όταν πήραμε διαζύγιο δεν είχαμε να μοιράσουμε και τίποτα. Ίσως και αυτός είναι ο λόγος που δεν πικραθήκαμε ποτέ μεταξύ μας. Ο καθένας ήταν ανεξάρτητος, δεν μπήκε το συμφέρον ανάμεσά μας ποτέ. Βλέπεις άλλες περιπτώσεις που οικογένειες, αδέρφια μεταξύ τους σφάζονται για ένα οικόπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα