Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Τι κάνω εγώ εδώ πέρα;»

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συζήτηση στο πάνελ του Super Κατερίνα σήμερα (07/12).

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθούσε με δυσκολία να συντονίσει την κουβέντα ανάμεσα στους καλεσμένους της, με αποτέλεσμα να «εκραγεί».

Με αφορμή τη γυναικοκτονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, ο Σταύρος Μπαλάσκας κλήθηκε να κάνει την τοποθέτησή του γύρω από την υπόθεση και να τονίσει τη χρησιμότητα του panic button, που προωθεί η κυβέρνηση για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Την ώρα όμως που μιλούσε, ενεπλάκησαν τόσο ο ψυχίατρος, κύριος Δημήτρης Σούρας, όσο και ο Νίκος Βασιλάκος, συνεργάτης του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Και μπορεί σε εκείνο το σημείο η Κατερίνα Καινούργιου να ζήτησε από τους καλεσμένους της ήδη από την αρχή της συζήτησης να είναι πιο συγκεκριμένοι στα λόγια τους και να σεβαστούν τους συνομιλητές τους, όμως ο ένας μιλούσε πάνω στον άλλον.

«Κύριε Σούρα, δυο λεπτά! Παιδιά, μην με συγχύζετε! Μα σας παρακαλώ, αφήστε με να δώσω τον λόγο! Τι κάνω εγώ εδώ πέρα; Απ’ τα εμπορικά διακοσμητική είμαι; Αφήστε με! Αφήστε με!», είπε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, βλέποντας ότι οι καλεσμένοι της δεν ακούν τις οδηγίες της.

«Τι «χαλάρωσε» ρε Θέμη; Δεν καταλαβαίνει ο τηλεθεατής τίποτα τόση ώρα! Μιλάνε όλοι μαζί λες και είμαστε εδώ πέρα δεν ξέρω τι», απολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον Θέμη Μάλλη, όταν της ζήτησε από το ακουστικό να ηρεμήσει.

Όταν η συζήτηση ομαλοποιήθηκε και εξαιτίας της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα, η Κατερίνα Καινούργιου διέκοψε τη συζήτηση, λέγοντας:

«Μαντέψτε τι θα κάνω τώρα. Θα πάω στο Προεδρικό Μέγαρο. Κλείστε τους, σας παρακαλώ. Κλείστε τους τον ήχο, γιατί δεν γίνεται αλλιώς, θα μιλάνε συνέχεια».

Keywords