Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας – Μολότοφ στο προαύλιο της Βουλής – Μάχες σώμα με σώμα, ένταση και ρίψεις νερού στην Ομόνοια

Βόμβες μολότοφ έσκασαν στο προαύλιο της Βουλής, στις δύο εισόδους, όταν ομάδα περίπου 20 ατόμων βγήκε από τον κύριο όγκο των διαδηλωτών και εκσφενδόνισε τα μπουκάλια πάνω από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας της ΑΔΕΔΥ στο στο κέντρο της Αθήνας λίγο

μετά τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης (28.02.24) και ενώ η χώρα βρίσκεται σε απεργιακό κλοιό, ένα χρόνο μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Τα επεισόδια καταγράφτηκαν στο Σύνταγμα και στο προαύλιο της Βουλής, όπου μία ομάδα 20 ατόμων πέταξε μολότοφ κατά τη διάρκεια της πορείας της ΑΔΕΔΥ.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με κρότους λάμψης. Στη συνέχεια, η ομάδα τράπηκε σε φυγή, ενώ διμοιρίες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν γύρω από τη Βουλή.

Λίγο αργότερα, η ένταση μεταφέρθηκε και στην Ομόνοια.

Συγκεκριμένα, όταν μέρος των διαδηλωτών έφτασε στην Εμανουήλ Μπενάκη, άρχισε να πετάει βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να απαντήσουν με κρότους λάμψης.

Στη συνέχεια, βγήκε η «Αύρα» στην Πανεπιστημίου και έκανε ρίψεις νερού.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Επεισόδια, Αθήνας – Μολότοφ, Βουλής – Μάχες, Ομόνοια – Ένταση, Ομόνοια,epeisodia, athinas – molotof, voulis – maches, omonoia – entasi, omonoia