Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτή θα είναι η κατάληξη για όλα τα ζευγάρια!

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και αξίζει να δούμε ποια θα είναι η μοίρα, η κατάληξη των ζευγαριών.

Ορισμένα από τα ζευγάρια θα παραμείνουν μαζί ως το τέλος, ενωμένα.

Άλλα θα χωρίσουν επεισοδιακά. Οι ανατροπές προβλέπονται πολλές και οι τελευταίες σκηνές θα μας κόψουν την ανάσα.

Ποιοι θα παραμείνουν μαζί και τί θα δούμε στη συνέχεια;

Ειδικότερα:

Μελέτης – Πηνελόπη

Ένα από τα καταδικασμένα ζευγάρια, στις Άγριες Μέλισσες.

Ένας έρωτας μεγάλος, χωρίς αίσιο τέλος. Με βάση τα τελευταία Spoilers, ο Μελέτης οδηγείται στο φρικτό του τέλος, θυσιάζοντας τη ζωή του για τους άλλους.

Δεν αποκλείεται στο τελευταίο επεισόδιο να αποχαιρετήσει την Πηνελόπη, οριστικά. Εκείνη θα προχωρήσει τη ζωή της, κάνοντας τη δική της οικογένεια, χαρούμενη που λύτρωσε τον αγαπημένο της Αλέξη.

Ελένη – Λάμπρος

Η Ελένη και ο Λάμπρος θα κοιτάξουν με αισιοδοξία το μέλλον, αγκαλιασμένοι. Ο Λάμπρος θα καταφέρει να διδάξει ξανά, οι όμορφες μέρες θα επιστρέψουν στο Διαφάνι και το ζευγάρι θα περάσει χρόνο μαζί, αφήνοντας πίσω τα παλιά.

Όσο για το μωρό τους; Κάποια Spoilers θέλουν το ζευγάρι να κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό, ενώ άλλα αναφέρουν πως η Ελένη θα το χάσει.

Το τέλος, πάντως, προβλέπεται αισιόδοξο και χαρούμενο για τους δυο τους, καθώς θα έχουν ξεπεράσει κάθε δυσκολία.

Δρόσω – Κωνσταντής

Ένα από τα ζευγάρια που θα μας απασχολήσουν αρκετά, στις Άγριες Μέλισσες. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής περνούν δύσκολα το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα ο γάμος τους να ματαιώνεται.

Ο Κωνσταντής αναζητά έναν τρόπο να πληρώσει για τα λάθη του παρελθόντος. Όσο κι αν η Δρόσω προσπαθεί να τον στηρίξει, είναι μάταιο.

Σενάρια θέλουν την ηρωίδα της σειράς να κυνηγάει το όνειρο της υποκριτικής στο εξωτερικό, με τη σχέση αυτή να λήγει οριστικά κι άδοξα.

Δούκας – Μυρσίνη

Πόνος, δάκρυα κι απόγνωση. Ο Δούκας θα αφήσει την τελευταία του πνοή, με αποτέλεσμα η Μυρσίνη να μένει ολομόναχη.

Ο Σεβαστός θα πεθάνει ξαφνικά, αφήνοντας την Μυρσίνη μόνη της πίσω, να αναθεωρεί για τη ζωή της και για τις επιλογές που έκανε.

Νικηφόρος – Ασημίνα

Επιτέλους, το ζευγάρι που ταλαιπωρήθηκε τόσο, βρήκε την «μαγεία» που αναζητούσε. Όπως όλα δείχνουν ως τώρα, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα παραμείνουν μαζί στο τέλος της σειράς.

Ο μικρός Σέργιος θα ανακαλύψει την αλήθεια για τη σχέση τους κι έτσι δεν αποκλείεται να τους δούμε ξανά σαν μία οικογένεια.

Οι τηλεθεατές θέλουν να ακούσουν νέα εγκυμοσύνης από την Ασημίνα, όμως αυτό ακόμη δεν υπάρχει σαν πιθανότητα στο σενάριο.

Ακύλας – Ζωή

Χαρούμενο θα είναι το τέλος και για την Ζωή Μεγαρίτη. Ο Ακύλας θα πάρει στο τέλος αυτό που του αξίζει, αφήνοντας την οικογένειά του να ζει ανακουφισμένη, χωρίς το “βάρος” του.

Η Ζωή θα τον κάνει να πληρώσει για τα εγκλήματά του, αποκαλύπτοντας το πιο ένοχο μυστικό της: Την αλήθεια για την Κορίνα…

Πηγή: youfly.com

Keywords
Τυχαία Θέματα