Sin Boy: Στημένη ιστορία τα περί θανάτου του – Είναι ζωντανός και περνάει καλά στο Παρίσι!

Τις προηγούμενες μέρες έλαβε διαστάσεις θρίλερ το αν ζει ή όχι ο τράπερ Sin Boy.

Μια είδηση, που σιγόνταρε, βέβαια, και η οικογένειά του.

Ορισμένοι θαυμαστές του ανησύχησαν, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για τρολάρισμα και διαφημιστικό κόλπο.

Στενός του συνεργάτης, μετά από αρκετές ημέρες, έρχεται να βάλει τέλος στο θρίλερ σχετικά με τον θάνατο του Sin Boy, μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου».

 «Επειδή υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στους θαυμαστές του Sin Boy, θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο τράπερ είναι ζωντανός.

Όλο

αυτό το θέμα με τον δήθεν θάνατό του έχει ξεκινήσει από τον ίδιο για διαφημιστικούς λόγους, ώστε να γίνει ντόρος γύρω από τη δουλειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά στενός του συνεργάτης στην εκπομπή «Γεια σου», στον ΣΚΑΪ.



Πως ξεκίνησαν όλα – Η στημένη ιστορία με τον θάνατο του Sin Boy

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που έγινε viral μία φωτογραφία του διάσημου τράπερ μέσα σε ασθενοφόρο.

Μια μέρα μετά, στο προφίλ του ανέβηκε μια φωτογραφία.

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές, αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα», ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία.

Τόσο στο δικό του προφίλ του, όσο και στα προφίλ της μητέρας και της αδερφής του έχει μπει μαύρη φωτογραφία προφίλ.

Η οικογένειά του δεν είχε βγει να επιβεβαιώσει δημόσια στην κάμερα το γεγονός. Παρά μόνο έκανε αναρτήσεις στα social media.

Η αδερφή του Έλενα δημοσίευσε στο δικό της προφίλ στο Instagram την ίδια με την παραπάνω ανάρτηση ως story. Και το μόνο που σημείωνε ήταν απλά η φράση: «Rip».

Μάλιστα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα βίντεο που είχε ανεβάσει ο Sin Boy στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok πριν από κάποιες μέρες. Σε αυτά τραγουδούσε και χόρευε στίχους κομματιού που έλεγαν: «Πιαστήκατε όλοι κορόιδα». Άφηνε -πιθανότατα- αιχμές γύρω από όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες γύρω από την είδηση του θανάτου του.

Η Rina, η αγαπημένη του Sin Boy, δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης 16/2 μερικές φωτογραφίες στο Instagram της να πίνει από το μπουκάλι. Είχε μαζί της δύο κόκκινα τριαντάφυλλα, γράφοντας τον αριθμό «14» κάτω από την ανάρτησή της.

Σε άλλη φωτογραφία έγραφε «νεκρός για εμένα», αναφερόμενη προφανώς στις φήμες.

Ένα νέο επεισόδιο είχε έρθει να προστεθεί στο σίριαλ με τον θάνατο του Sin Boy. Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορούσε στην πλατφόρμα του TikTok ένα βίντεο που έδειχνε τον Sin Boy στο Παρίσι… ζωντανό. Κανείς, ωστόσο, δεν γνώριζε αν η συγκεκριμένη εμφάνιση του είναι από αυτή την περίοδο ή είναι παλιότερη.

Από την αρχή αρκετοί θαυμαστές του τράπερ θεωρούσαν πως ο Sin Boy τους τρολάρει, εκτιμώντας ότι πρόκειται απλά για ένα διαφημιστικό τρικ με στόχο την προώθηση της επόμενης δουλειάς του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sin Boy, Στημένη, Παρίσι,Sin Boy, stimeni, parisi