Τι μπορεί να φρενάρει την παραγωγή σε ένα εργοστάσιο; [video]

11:00 28/3/2022 - Πηγή: Caroto
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά ο λόγος που σταμάτησε ένα εργοστάσιο της Mercedes στην Ινδία είχε να κάνει με ένα τετράποδο. Με μία λεοπάρδαλη!

Για την ακρίβεια μία αρσενική νεαρή λεοπάρδαλη βρέθηκε να κινείται ελεύθερη στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Mercedes-Benz στο Chakan στην Ινδία.

Η λεοπάρδαλη περιφερόταν για αρκετές ώρες μέσα στο εργοστάσιο, με τους εργάτες να έχουν εγκαταλείψει έντρομοι τις θέσεις τους. Τελικά μία ομάδα για την προστασία των άγριων ζώων ανέλαβε δράση

και κατάφερε να ναρκώσει το ζώο και να το απομακρύνει με ασφάλεια από τον χώρο.

Η λεοπάρδαλη ήταν περίπου 4 ετών και χρειάστηκαν πάνω από 4 ώρες για να ολοκληρωθεί η επιχείρηση. Το αιλουροειδές οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο ανάνηψης και τελικά αφέθηκε ελεύθερο στην φύση.

Το συγκεκριμένο εργοστάσιο της MB στην Ινδία παράγει μοντέλα όπως οι C-Class, E-Class, S-Class, και CLA Coupé. Παράγονται επίσης και τα SUV GLA, GLC, GLE Και GLS, ενώ εξάγει και τις GLC στις ΗΠΑ.

Tον τελευταίο καιρό μας έρχονται διαρκώς νέα για διακοπή εργασιών σε εργοστάσια αυτοκινήτων στον κόσμο λόγω του πολέμου στην Ουκρανία ή από την έλλειψη υλικών και ημιαγωγών. Και μια τέτοια είδηση σίγουρα ακούγεται διαφορετική.

The post Τι μπορεί να φρενάρει την παραγωγή σε ένα εργοστάσιο; [video] appeared first on Caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα