Η GM ζήτησε από Κινέζους εργάτες να κοιμηθούν στο εργοστάσιο

Το προσωπικό στις εγκαταστάσεις της General Motors στη Σαγκάη κλήθηκε να κοιμηθεί στο εργοστάσιο (προφανώς στο πάτωμα) για να επιτρέψει στο εργοστάσιο να παραμείνει ανοιχτό, ενώ συμμορφώνεται με τους ισχύοντες κανονισμούς περιορισμού του COVID-19. Σύμφωνα με μια αναφορά του Reuters, οι εργαζόμενοι κοιμούνται, ζουν κι εργάζονται στο εργοστάσιο κι είναι εντελώς απομονωμένοι από την υπόλοιπη κοινωνία για να αποτρέψουν τη μετάδοση του κορονοϊού.

Οι κανόνες lockdown της Σαγκάης έχουν προκαλέσει προβλήματα σε αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες

και προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Tesla, η οποία έχει ιστορικό παραβίασης των κανόνων πανδημίας των ΗΠΑ, αλλά αυτή την εβδομάδα ανέστειλε την παραγωγή για τέσσερις ημέρες, καθώς δεν επέλεξε την ίδια βάναυση λύση φούσκας με την GM.

Το εργοστάσιο της Σαγκάης αποτελεί μέρος μιας κοινοπραξίας μεταξύ της GM και της κινεζικής SAIC κι αυτή τη στιγμή κατασκευάζει μοντέλα των Buick, Chevrolet και Cadillac. Όταν η Autonews ζήτησε από την GM να σχολιάσει το γεγονός που διέρρευσε, η εταιρία αρνήθηκε να σχολιάσει, λέγοντας μόνο ότι το εργοστάσιο συνεχίζει να παράγει οχήματα με κανονικό ρυθμό.

Η άνοδος των κρουσμάτων του κορονοϊού σε ολόκληρη την Κίνα φαίνεται επίσης πιθανό να αναγκάσει τους διοργανωτές της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Πεκίνου 2022 να ακυρώσουν την εκδήλωση του επόμενου μήνα. Επρόκειτο να ξεκινήσει στις 21 Απριλίου κι ενώ δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, το Auto News China ανέφερε ότι θα μπορούσε να αναβληθεί για τον Ιούνιο.

Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει έναν μικρό πονοκέφαλο σε αρκετούς κατασκευαστές που ήλπιζαν να αποκαλύψουν μερικά κρίσιμα νέα αυτοκίνητα στο Πεκίνο αυτή την άνοιξη. Η Mercedes-Benz είχε προγραμματίσει την αποκάλυψη του νέου SUV EQS για την έκθεση και η BMW ετοίμαζε την τελευταία της Σειρά 7.

The post Η GM ζήτησε από Κινέζους εργάτες να κοιμηθούν στο εργοστάσιο appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα