Σε δημοπρασία η πιο εντυπωσιακή Suzuki Hayabusa

Μια Suzuki GSX 1300R Hayabusa στα ένδοξα αγωνιστικά χρώματα της Gulf Oil, που δείχνει γρήγορη ακόμα κι όταν κάθεται στο σταντ της, βγήκε σε δημοπρασία στο διαδίκτυο.

Μια μοτοσικλέτα 22 ετών σπανίως δέχεται πολύ μεγάλη προσοχή, αλλά αυτή η σπάνια στιγμή έρχεται με τη συγκεκριμένη αυτή Suzuki Hayabusa.

Ο λόγος είναι, φυσικά, η τόσο ξεχωριστή, φανταχτερή και προκλητική της μετατροπή και εξατομίκευση, με τα έντονα γαλάζια και πορτοκαλί χρώματα της Gulf Oil.

Η τελευταία είναι διαχρονικός και εμβληματικός χορηγός της ιστορίας του motorsport, και ο χρωματισμός της ιαπωνικής μοτοσικλέτας αποτελεί φόρο τιμής σε όλους τους αγωνιζόμενους που έτρεξαν με τα χρώματά της.

Η μεγαλύτερη ιδιαιτερότητα της μετατροπής αυτής είναι το φτερό που καλύπτει πλήρως τον εμπρός τροχό, ενώ και η ουρά με το ψαλίδι της είναι αλλαγμένα με ειδικές μετατροπές τους. Η τροποποίηση έχει γίνει από τις αμερικανικές εταιρείες Young Choppers and Hot Rods, ενώ το χρωματισμό έχει επιμεληθεί η Platinum ATL.

Κάτω από το φανταχερό κοστούμι αυτής της Hayabusa κρύβεται ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 1.299 κ.εκ. που αποδίδει 152 ίππους - σύμφωνα με αναλυτική έκθεση από το δυναμόμετρο που συνοδεύει τη μοτοσικλέτα για τον αγοραστή της.

Η θηριώδης ισχύς του μοτέρ διοχετεύεται στον πίσω τροχό μέσω κιβωτίου 6 ταχυτήτων, ενώ έχουν γίνει και τροποποιήσεις στην εμπρός και πίσω ανάρτηση και φυσικά στα φρένα. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή εκκίνησης που έχει θέσει ο οίκος δημοπρασιών “Bring a Trailer” για τη συγκεκριμένη Hayabusa, αλλά η εκκεντρικότητά της είναι μάλλον ένα εχέγγυο αρκετό για να υποθέσουμε ότι θα ανέλθει στις πολλές δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα