Ξεφορτώθηκε βόα 7 κιλών παριστάνοντας τον ήρωα

13:24 30/7/2012 - Πηγή: Econews

Ένας άνδρας από την Αυστρία που έγινε γνωστός επειδή αιχμαλώτισε ένα βόα 2,3 μέτρων που βρήκε τυχαία στις όχθες ποταμού, παραδέχτηκε ότι επινόησε την ιστορία για να ξεφορτωθεί το φίδι που είχε ως κατοικίδιο, επειδή ήταν πλέον πολύ μεγάλο για να το χειριστεί.

«Φαίνεται πως δεν μπορούσε να ασχοληθεί άλλο με το φίδι και αποφάσισε να το ξεφορτωθεί με αυτό τον τρόπο», δήλωσε η Susanne Hemetsberger, επικεφαλής του Αυστριακού Συνδέσμου Προστασίας των Ζώων.

Όπως τόνισε η κ. Hemetsberger, η ιστορία του άνδρα από το Σάλτσμπουργκ που συνάντησε τυχαία έναν βόα επτά κιλών και τον έβαλε σε μια

τσάντα, εξαρχής φάνηκε περίεργη.

«Κανένας περαστικός που δεν είναι εξοικειωμένος με φίδια δεν θα έπιανε ένα βόα. Αντίθετα όλοι θα ούρλιαζαν, θα έτρεχαν μακριά και θα καλούσαν την αστυνομία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο άνδρας έχει άλλα δυο φίδια μήκους δυο μέτρων τα οποία επίσης θέλει να δώσει.

«Ο ιδιοκτήτης του φιδιού είπε το ένα ψέμα μετά το άλλο και ελπίζω να τιμωρηθεί αναλόγως. Δεν μπορεί να απελευθερώνει ένα φίδι και στη συνέχεια να προσποιείται ότι το βρήκε», είπε η κ. Hemetsberger, ζητώντας παράλληλα τη λήψη μέτρων για τον περιορισμό την πώλησης εξωτικών ζώων σε άπειρους ιδιοκτήτες που απλά ενθουσιάζονται από την ιδέα.

econews

Keywords
Τυχαία Θέματα