Φωτοβολταϊκά: η Advartia διανομέας των προϊόντων Upsolar

17:15 9/10/2012 - Πηγή: Econews

Εξουσιοδοτημένος διανομέας των Φ/Β πάνελ της Upsolar Group Co., Ltd αναλαμβάνει επίσημα η ADVARTIA στα πλαίσια της δυναμικής της παρουσίας στην εμπορία Φ/Β εξοπλισμού σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Η Upsolar σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει Φ/Β πάνελ υψηλής ποιότητας, αξιοποιώντας τη συνεργασία που

διατηρεί με βιομηχανίες παραγωγής κάθετης ενοποίησης. Η αξιοπιστία της διασφαλίζεται από ειδικούς ελέγχους που γίνονται σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, καθώς και από τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλονται στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης.

Τα Φ/Β προϊόντα της Upsolar πληρούν τις απαιτήσεις των διεθνώς αναγνωρισμένων οργανισμών πιστοποίησης, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση, σύμφωνα με τις αναγνωρισμένες τεχνικές προδιαγραφές. Παράλληλα, η Upsolar προσφέρει κορυφαία για τον κλάδο ασφαλιστική κάλυψη και εγγυήσεις για όλα τα προϊόντα της, εξασφαλίζοντας ασφάλεια στον επενδυτή για την υιοθέτηση της προοπτικής μίας μακροπρόθεσμης επένδυσης στο χώρο της ηλιακής ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Φ/Β μονάδες της Upsolar καλύπτονται από την πλήρη εγγύηση PowerCLIP της PowerGuard Specialty Insurance Services, η οποία είναι απαράμιλλη στον κλάδο, καθώς προσφέρει την ευρύτερη κάλυψη συμβατικής ευθύνης από όλους τους κατασκευαστές Φ/Β συστημάτων. Η PowerCLIP διασφαλίζει και τριτεγγυάται την κάλυψη της εγγύησης της Upsolar, ένα σημαντικό επιπρόσθετο όφελος για το δίκτυο των πελατών της.

Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία της και τη γνώση της αγοράς Φ/Β, η ADVARTIA προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές στη σειρά των προϊόντων της Upsolar, άμεση διαθεσιμότητα και εγγυημένους χρόνους παράδοσης από την αποθήκη της στη Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης, επιδιώκοντας πρωτίστως την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της με εξοπλισμό αξιόπιστης απόδοσης, όπως αποδεικνύεται από την ευρύτατη αποδοχή του στο δίκτυο των συνεργατών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα