Voltaic: φτιάξτε τον δικό σας φωτοβολταϊκό φορτιστή για τις συσκευές σας

Πλέον, αυτοί που αγαπούν την ανανεώσιμη ενέργεια σε μικρή κλίμακα μπορούν να μετατρέψουν την ηλιακή ακτινοβολία σε ηλεκτρισμό χάρη στους αυτοσχέδιους φωτοβολταϊκούς φορτιστές της Voltaic.

Η εταιρεία διαθέτει ήδη σακίδια πλάτης με ηλιακά συστήματα όπως επίσης και ηλιακούς φορτιστές-θήκες για iPhone. Τώρα, η Voltaic διαθέτει τα εξαρτήματα χωριστά σε ένα βαλιτσάκι επιτρέποντας στο χρήστη να φτιάξει μόνος του το ηλιακό σύστημα

που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ της Voltaic ξεκινούν από ισχύ 2 Βατ με κόστος 25 δολάρια, τα οποία συνδυαζόμενα με μια μπαταρία 11 Βατωρών καλύπτουν τις ανάγκες φόρτισης ενός smartphone ή μιας κάμερας.

Κορυφαίο προϊόν της γκάμας είναι το φωτοβολταϊκό πάνελ ισχύος 16,8 Βατ με κόστος 161 δολάρια το οποίο συνδεόμενο με μια μπαταρία λάπτοπ 160 Βατωρών μπορεί να αποτελέσει ένα κινητό σύστημα φόρτισης του φορητού υπολογιστή.

Το kit της Voltaic παρέχει πληθώρα επιλογών για τη σύνδεση εξοπλισμού και κυκλωμάτων στα συστήματα, ώστε ο χρήστης να μπορεί να συνδέσει δύο φωτοβολταϊκά στη σειρά ή παράλληλα ανάλογα με τις ενεργειακές ανάγκες του.

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ της Voltaic περιλαμβάνουν ανοξείδωτες βίδες στις γωνίες ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν σε βάσεις μικρού πάχους.

econews

Keywords
Τυχαία Θέματα