Συνεχίζεται η μουσική εκπομπή «Κατάθεση Ψυχής» στο Κανάλι της Βουλής

Ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος της εκπομπής του Κώστα Μπαλαχούτη «Κατάθεση Ψυχής» στο Κανάλι της Βουλής, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Μαριανού, με ιστορίες και αφηγήσεις ξεχωριστών ανθρώπων του ελληνικού τραγουδιού.

Μετά τις «εξομολογήσεις» των Γιώργου Νταλάρα, Πετρολούκα Χαλκιά, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Κώστα Χατζή, Χρήστου Νικολόπουλου,

Γιώργου Κατσαρού, Μανώλη Μητσιά, Μαρίας Φαραντούρη, Γιώργου Χατζηνάσιου και Ελένης Ροδά του πρώτου κύκλου, που απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια και κριτικές, ξεκίνησε η νέα ενότητα εκπομπών, των οποίων τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο Θέατρο «Αλεξάνδρεια» του Βασίλη Βλάχου.

{loadmodule mod_adsence-inarticle-makri} {loadposition adsence-inarticle-makri}

Την αρχή έκανε η Χάρις Αλεξίου, η οποία σκιαγραφήθηκε σε δύο εκπομπές. Κυριολεκτικά μας αποκαλύφθηκε μια διαφορετική καλλιτέχνις, κι ας έχει παραχωρήσει στη μεγάλη πορεία της αμέτρητες συνεντεύξεις. Ίσως γιατί ο Μπαλαχούτης, εκτός από επιτυχημένος στιχουργός και συγγραφέας, είναι κι εξαιρετικός δημοσιογράφος, που ξέρει τον τρόπο να ψηλαφίζει την παιδική ηλικία και τον οικογενειακό περίγυρο των συνεντευξιαζόμενών του, σε συνδυασμό με τα κοινωνικά γεγονότα μέσα απ’ τα οποία γαλουχήθηκαν. Αντίστοιχη υποδοχή είχαν και τα πορτρέτα της Γιοβάννας και του Θανάση Πολυκανδριώτη, που ακολούθησαν.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι εκπομπές, ανεβαίνοντας στο youtube από φίλους της σειράς, σημειώνουν πολύ υψηλή θέαση. Μεταξύ των συντελεστών συγκαταλέγονται οι Μωυσής Ασέρ και Θανάσης Γιώγλου.

Η «Κατάθεση Ψυχής» προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 2 το μεσημέρι και σε επανάληψη τη Δευτέρα μισή ώρα μετά μεσάνυχτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα