Στις 26 Δεκεμβρίου ανακοινώνεται το Honor 80 GT

Μέσω ενός teaser video που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της στο Κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo, η Honor έκανε γνωστό ότι πρόκειται να ανακοινώσει επίσημα στις 26 Δεκεμβρίου το νέο της smartphone, Honor 80 GT.

Η συσκευή πρόκειται να παρουσιαστεί παράλληλα με ένα νέο tablet που είναι γνωστό ως Honor Pad και ενδέχεται, σύμφωνα με φήμες, να έχει την επίσημη ονομασία Honor V8 Pro

ή Honor Pad V8 Pro. Το τελευταίο θα υποστηρίζει stylus και την κύρια κάμερα του θα συνοδεύει όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα ένα LED flash.

© Honor

Η συσκευή λέγεται ότι διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 12,1 ιντσών και θα ενσωματώνει τον επεξεργαστή Dimensity 8100 της MediaTek.

© Honor

Το Honor 80 GT είναι το 4ο κινητό της Honor 80 Series που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα. Στο πίσω μέρος διαθέτει τρεις κάμερες σε κάθετη διάταξη, με τον σχεδιασμό της «νησίδας» να διαφέρει από αυτή που χρησιμοποιείται στις άλλες συσκευές της σειράς Honor 80 και που περιλαμβάνει τον αριθμό 8 (που μπορεί επίσης να ερμηνευτεί ως το σύμβολο του άπειρου, ∞).

© Honor

Σύμφωνα με φήμες, στο εσωτερικό του Honor 80 GT αναμένεται να βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm ενώ η οθόνη θα είναι τεχνολογίας OLED με υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 120 Hz.

© Honor

Περισσότερες  λεπτομέρειες για τις δύο συσκευές θα μάθουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

The post Στις 26 Δεκεμβρίου ανακοινώνεται το Honor 80 GT appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα