Οικογένειες που αγαπήσαμε στην TV

12:18 14/5/2022 - Πηγή: Plaisio
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Οικογένεια, βρήκαμε τις τηλεοπτικές οικογένειες που διαφέρουν, αλλά ξεχωρίζουν με τη διαφορετικότητά τους!

Κάθε οικογένεια έχει κάτι μοναδικό, που την ξεχωρίζει από κάθε άλλη. Σε άλλες ανήκουμε από τη γέννα. Άλλες τις επιλέγουμε. Άλλες διαφέρουν σε αριθμό ή διαφορετικότητα των μελών τους. Κι άλλες, δεν είναι ακριβώς οικογένειες, ωστόσο, έγιναν κάτι πολύ «δικό μας».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε οικογένεια έχει τα πάνω και τα κάτω της. Από τις αστείες στιγμές, τις γκάφες και τις αναμνήσεις που μοιραζόμαστε στο οικογενειακό

τραπέζι, μέχρι τα δράματα και τους τσακωμούς μεταξύ των αδερφιών κυρίως (φωνάζοντας πάντα «Μαμάαααα»). Κι όμως, σε όλες αυτές τις στιγμές βλέπει κανείς την πραγματική αγάπη που κρύβουν μέσα τους!

Με αφορμή, λοιπόν, τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας την Κυριακή 15 Μαΐου, εμείς επιλέξαμε εκείνες τις τηλεοπτικές οικογένειες που μας…στιγμάτισαν εξίσου με τον τρόπο τους! Δε θα σου κάνουμε spoil, γιατί αξίζει να τις παρακολουθήσεις – αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δηλαδή.

Οικογένεια Γκίλμορ (Gilmore Girls)

Μια σειρά που μας εξιστορεί τη ζωή της Λόρελαϊ Γκίλμορ και της κόρης της, Ρόρι Γκίλμορ. Η οικογένεια Γκίλμορ είναι η τηλεοπτική αφήγηση του πώς μια κοπέλα μένει έγκυος στα 16 της, αποφασίζει να ξεφύγει από μια τοξική σχέση με τη μητέρα της και καταλήγει να γίνεται η μητέρα που όλοι θα θέλαμε. Και όλα αυτά, χωρίς την παρουσία ενός πατέρα, σε μία μικρή πόλη των ΗΠΑ. Οι Λόρελαϊ και Ρόρι είναι από μόνες τους μία στενά δεμένη οικογένεια, έχοντας μία σχέση όχι μόνο μητέρας-κόρης αλλά και καλύτερων φίλων, λόγω της μικρής ηλικιακής διαφοράς.

Μοντέρνα Οικογένεια (Modern Family)

Δεν είναι απλά μία, αλλά 3 σύγχρονες, αυθεντικές και….αντισυμβατικές οικογένειες. Η βραβευμένη σειρά Modern Family παρουσιάζει σκηνές από την καθημερινότητα των πρωταγωνιστών. Πώς συνδέονται και πώς απαρτίζουν μια μεγάλη οικογένεια, πλούσια διαφορετικών, «κόντρα» χαρακτήρων. Ένας πατριαρχικός πατέρας, ο Τζέι, στον 2ο γάμο του με τη Κολομβιανή σύζυγό του, Γκλόρια, μεγαλώνουν μαζί τον γιο της, Μάνι, από προηγούμενο γάμο επίσης. Η κόρη του Τζέι, Κλερ, είναι παντρεμένη με τον Φιλ και προσπαθούν καθημερινά για μια υγιή και ειλικρινή σχέση με τα τρία τους παιδιά, αν και δεν αποδεικνύεται πάντα τόσο εύκολο. Τέλος, ο Μίτσελ, επίσης παιδί του Τζέι, συζεί με τον σύντροφό του, Κάμερον και μαζί ως ένα ευτυχισμένο ομοφυλόφιλο ζευγάρι έχουν υιοθετήσει τη Λίλι, ένα γλυκύτατο κοριτσάκι από το Βιετνάμ.

10 Λεπτά Κήρυγμα

Ορισμένες φορές οι σχέσεις των ανθρώπων δεν πάνε όπως τα υπολόγιζαν, με αποτέλεσμα γονείς να χωρίζουν και τα παιδιά τους να βρίσκονται στη μέση. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να είναι μια όμορφη οικογένεια… χωριστά! Έτσι και η οικογένεια του Λεωνίδα από το 10’ Κήρυγμα. Μπορεί οι γονείς του να χώρισαν, ωστόσο, ο ίδιος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τους δύο γονείς του, οι οποίοι πολλές φορές χρειάζεται να συμμαχήσουν από κοινού για χάρη του γιου τους. Βέβαια, ο Λεωνίδας μένει μαζί με τη μητέρα  του και τη γιαγιά του, η οποία είναι η κλασσική Ελληνίδα μάνα, που της έχει μεγάλη αδυναμία, αν και η ίδια προσπαθεί να τον πατρονάρει κάποιες φορές.

Τα Φιλαράκια (Friends)

Είναι απίθανο, ίσως αδύνατο να μην έχεις δει έστω και μισό επεισόδιο ή να μην έχεις δει Τα Φιλαράκια. Οι Μόνικα, Τσάντλερ, Ρέιτσελ, Ρος, Φοίβη και Τζόι έκαναν reunion πέρσυ, μετά από 17 χρόνια! Επομένως, ξέρεις ήδη ότι δεν πρόκειται για οικογένεια. Ή μήπως όχι; Πολλοί θα συμφωνήσουν ότι οι πραγματικοί φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγουμε! Και δεν υστερεί σε τίποτα αν το καλοσκεφτείς. Γιατί και σε αυτή τα μέλη είναι πολλές φορές τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, όμως κάνουν τα πάντα ο ένας για τον άλλο. Μοιράζονται δυνατές αναμνήσεις και συναισθήματα, και είναι επιλογή τους να μένουν δεμένοι στις καλές και στις δύσκολες στιγμές.

 Όποια κι αν είναι η οικογένειά μας, όπως κι αν είναι, είναι μοναδική. Όπως μοναδικές είναι και οι στιγμές που περνάμε με τους αγαπημένους μας! Εμείς, πάντως, σου βρήκαμε μερικές διασκεδαστικές ιδέες τι μπορείτε να κάνετε παρέα, τι να παίξετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Κι αν είσαι κι εσύ ο ίδιος γονιός, ακόμα καλύτερα, αφού θα ανακαλύψεις χρήσιμες συμβουλές και tips! Οπότε, μην το ψάχνεις πολύ. Eίναι ευκαιρία να μαζευτείτε όλοι μαζί – οικογενειακώς- και να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις!

The post Οικογένειες που αγαπήσαμε στην TV appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα