Οι 10 προσωπικότητες που συναντάς σε κάθε χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Κάθε χρόνο, ανήμερα των Χριστουγέννων, περιμένεις πως και πως να έρθει η ώρα… του φαγητού! Είτε περιμένεις καλεσμένους, είτε σε έχουν προσκαλέσει σε κάποιο φιλικό σπίτι, σίγουρα μία χριστουγεννιάτικη μάζωξη γύρω από το τραπέζι θα γίνει. Και πάντα έχεις κάτι να θυμάσαι από αυτές τις συναντήσεις!

…Αυτόν τον θείο που δοκιμάζει τα πάντα πάνω από το τραπέζι. Εκείνον που θα ξεκινήσει με λίγο κρασάκι και, το λίγο θα γίνει πολύ. Εκείνον που κάθε χρόνο θα μοιράσει τα πιο «άκυρα» δώρα (αλλά για κάποιον λόγο όλα τα έχεις κρατήσει!)…

Σου παρουσιάζουμε λοιπόν, τις 10 προσωπικότητες που συναντάς

σε κάθε χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Τύπος #01: Ο «Δοκιμαστής» 

Είναι αυτός που ποτέ δε λείπει. Που πάντα είναι εκεί και… παραφυλάει. Ο τύπος που πηγαινοέρχεται από το πρωί στην κουζίνα – και καλά για να δοκιμάσει αν πέτυχε.

Τύπος #02: Ο «Συγγνώμη που άργησα»

Εκείνος που πάντα αργεί και όλο το τραπέζι τον περιμένει για να ξεκινήσει το φαγητό. Και φυσικά, μόλις έρθει, θα πει ένα «Συγγνώμη ρε παιδιά που άργησα…ξεκινήστε!»

Τύπος #03: Ο «Άντε θα φάμε επιτέλους;»

Είναι αυτός που δεν κρατιέται με τίποτα. Που κάθεται πρώτος-πρώτος και αρχίζει να σερβίρει στο πιάτο του με ό,τι έρχεται στο τραπέζι. Ο λόγος που όλα τα πιάτα -εκτός από τις σαλάτες και το ψωμί- βρίσκονται στην κουζίνα (καλυμμένα με αλουμινόχαρτο) μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Τύπος #04: Το «γερό ποτήρι»

Είναι αυτός που ξεκινάει με ένα κρασάκι (έτσι για το καλό!) και στο τέλος πέφτει «ξερός» στον καναπέ. Ή στην καλύτερη περίπτωση, με το που θα τελειώσει το φαγητό ανακοινώνει «Δε σας πειράζει να πάω να πέσω λίγο εγώ έτσι; Συνεχίστε εσείς!»

Τύπος #05: Ο «Δε φτάνω τίποτα»

Αυτός ο (ενοχλητικός) τύπος που θα ζητήσει απ’ όλους να του «περάσουν» πρώτα την αλατιέρα, μετά τις χαρτοπετσέτες και ύστερα το ψωμί, τη σαλάτα, τις πατάτες, το κρέας, το κρασάκι….

Τύπος #06: Ο «DJ» της παρέας

Είναι αυτός που αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη μουσική, δέχεται «παραγγελιές» απ’ όλους και τις περισσότερες φορές είναι κι ο πρώτος που ξεκινάει το χορό!

Τύπος #07: Ο «πλακατζής»

Είναι εκείνος που αρχίζει τα «κρύα» ανέκδοτα και ξεκαρδίζεται στα γέλια μόνος του. Οφείλουμε όμως να το παραδεχτούμε… όλοι στο τραπέζι ανυπομονούν γι’ αυτήν τη στιγμή!

Τύπος #08: Το «απρόσμενο δώρο»

Αυτός ο τύπος που κάθε χρόνο έρχεται με τα πιο «άκυρα» δώρα. Ξέρεις… με αυτά που τα ξετυλίγεις, χαμογελάς (και καλά ότι χάρηκες), αλλά από μέσα σου λες «Καλά τι είναι αυτό τώρα;». Όμως για κάποιον ανεξήγητο λόγο, τα έχεις κρατήσει όλα!

Τύπος #09: Ο «influencer»

Ναι, αυτός που έχει συνέχεια το κινητό στο χέρι και απαθανατίζει την κάθε στιγμή… την κάθε πιατέλα που φτάνει στο τραπέζι. Εκείνος, που δεν αφήνει κανέναν να ακουμπήσει ούτε τα μαχαιροπίρουνα, προτού βγάλει μία καλή φωτογραφία.

Τύπος #10: ΕΣΥ!

Τελευταίος και καλύτερος… ΕΣΥ! Που κάθε χρόνο χαίρεσαι να βλέπεις όλους αυτούς τους… ιδιαίτερους τύπους, γύρω από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Και που τους αγαπάς, τους νοιάζεσαι και κάτι τέτοιες στιγμές δεν θα τις άλλαζες με τίποτα!

Κοίτα λοιπόν, στο φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι, να απολαύσεις την κάθε στιγμή. Γιατί, αυτά είναι που πραγματικά αξίζουν! Γέλασε με την ψυχή σου, μοίρασε τις πιο ζεστές σου αγκαλιές και πέρνα όμορφα με τους αγαπημένους σου.Από εμάς… Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη, μπόλικο φαγητό και πολλά-πολλά χαμόγελα!

The post Οι 10 προσωπικότητες που συναντάς σε κάθε χριστουγεννιάτικο τραπέζι! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα